keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Jo kolmas päivitys saman päivän aikana...

...mutta mun on ihan pakko näyttää teille tämä:


Sanoisinko, että aikamoisen nopeaa toiminta Wollmeiselta!

8 kommenttia:

 1. Olen miettinyt tilausta Wollmeiselta. Kerrotko miten toimit ja tilausosoitteen. Kiitos etukäteen :) Inkku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilasin täältä https://www.rohrspatzundwollmeise.de/en/ . Puoti päivitetään perjantaisin n. klo 9.00 ja 17.00. Olen käsittänyt, että aamulla päivitetään yksittäisiä vyyhtejä ja värejä ja iltaisin sitten enemmän pusseja. Kannattaa siis olla heti yhdeksältä paikalla. Värit ostetaan tosi nopeasti loppuun. Minä pääsin paikalle vasta kymmenen yli yhdeksän ja kaikki parhaat oli jo viety päältä.

   Tuolta nettikaupasta siis valitaan ensin mitä lankaa halutaan (Pure, Twin, DK tai Lace) ja sen jälkeen kannattaa ruksata sivun vasemmalla oleva kohta: Show only available products. Silloin saa näkyviin ne värit, jotka ovat saatavilla. Nytkin siellä jotain on, mutta jos ei löydy mieleistä, niin perjantaina voi taas käydä katselemassa.

   Minä tosiaan olen täysin keltanokka näiden WM:n lankojen kanssa, että parempia neuvoja saat varmasti esimerkiksi Ravelrystä. Siellä on erillisiä ryhmiäkin WM:n lankoja koskien. Suomenkielinen ryhmä löytyy täältä: http://www.ravelry.com/groups/suomen-wollmeise-hoperot

   Poista
 2. Onpa jumalaisen väristä lankaa!
  Kiitos tuosta yllä olevasta vinkistä, noista päivitysajoista. Olenkin ihmetellyt, kun kaupassa ei ole ollut 'mitään kivaa' kun siellä olen vieraillut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva olla avuksi. Minäkään en oikein ollut perillä noista Wollmeisen jutuista, mutta onneksi on Ravelry ja siellä ihania ihmisiä neuvomassa :) .

   Poista
 3. No johan oli nopeaa toimintaa! :D

  VastaaPoista
 4. Oi oi, kyllä siellä Wollmeisella osataan tuo värjääminen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä. Vaikka on toki tosi hyviä suomalaisiakin värjäreitä. Wollmeisella nuo värit on vaan jotenkin niin ihanan kirkkaita ja valikoima on tosi suuri.

   Poista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...