keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Mitä neuloja tekee, kun lankalakko loppuu?
Pakkohan niitä oli vähän tilata, kun on Dropsin ale ;) . Puolustaudun sillä, että näille kaikille on jo suunnitelmat valmiina.

Näiden myötä alkaakin uusi lankalakko. Yritän olla vuoden ajan ostamatta uutta lankaa pois lukien Wollmeiset, joista saan tilata ainakin vyyhdin Rhabarberin väristä Twiniä, jos sitä tulee myyntiin.

5 kommenttia:

 1. Tämä postaus oli kuin minua varten tehty! Minäkin olen ollut langanostolakossa, mutta tyhmänä en tajunnut rajata mitään lankoja lakon ulkopuolelle. Norojen ostot ovat aiheuttaneet minulla tunnontuskia. Tästä eteenpäin lakkoni ei koske Noroja, vaan niiden ostot luetaan Japanin talouden henkilökohtaiseksi tukemisekseni. Kiitos sinulle! :) Ihania lankoja olet hankkinut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullekkin totaalilankalakko teki tiukkaa, joten päätin vähän helpottaa. Kyllä sitä neulojan pitää saada edes joskus jollain palkita itseään :) .

   Poista
 2. Moi! Ihania lankoja! Mistä niitä tilasit? Minulla on suunnitteilla työ, johon pitää tilata langat. Samalla voisin tilata muitakin herkkuja esim. yllä kuvattuja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä langat tilasin Lankatalo Tapion kaupasta http://www.lankatalo.net/ . Tilaan sieltä usein ja olen käynyt paikan päälläkin. Tapio ja muutkin työntekijät ovat mukavia ja yleensä palvelu on nopeaa. Valikoimakin on varsinkin Dropsin lankojen osalta hyvä.

   Poista
 3. Huih, hengästyttää. Ihanan väristä alpakkaa... ja niin on kyllä noi kaikki muutkin. Hyvät löydöt olet tehnyt!

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...