tiistai 30. joulukuuta 2014

Joulukalenterisukat 2014

Lanka: erilaisia ohuita jämäsukkalankoja mm. Fabel, Cascade Heritage, Wollmeise Twin, Punta Yarns Merisock, Novita Tico Tico jne.
Puikot: 2,5mm tai 3mm. En muista.
Fiilis: Ihanan pirtsakat! Liian tiukkaa kirjoneuletta, joten ei mahdu omiin jalkoihin. Onneksi esikoisella on melkein samankokoinen jalka äitinsä kanssa ;) .Sain vihdoinkin eilen joulukalenterisukat valmiiksi. Tavoitehan oli saada ne aatoksi jalkoihin, mutta toisin kävi. Jotenkin aina yliarvioin vapaa-aikani ja voimavarani. No, toinen tavoite oli saada ne valmiiksi tämän vuoden puolella ja siinä kuitenkin onnistuin. Se on positiivista se!

Se taas ei ole positiivista ettei niistä kyllä omiin jalkoihin tullut lämmikettä. Muuten ihan hyvät, mutta toisen sukan koira-kirjoneule kiristää niin pahasti etten saa vedetyksi sukkaa jalkaan kuin väkivalloin ja se taas ei ole kamalan kivaa. Tykkään tiukoista ja hyvin istuvista sukista, mutta kuitenkin sellaisista, jotka on helppo vetää jalkaan. Niinpä lahjoitin nämä esikoiselle. Hiukan ne osasta kohtaa lörpöttää, mutta tyttö ilahtui sukista ikihyviksi. Heti ne jäi käyttöön ja sekin on positiivista se!

En millään jaksa käydä noita loppuja raitoja yksitellen lävitse, mutta siellä on mm. yötaivasta lempparitähtikuviolla (otava), kotipaikkakunnan urheilujoukkuetta (Alajärven Ankkurit), ankaran googletuksen avulla löydetty pinkki ja lempparisukkien vastaväri, eli violetti. Koira-kirjoneule tuli kiinalaisesta horoskoopistani ja taisipa siellä olla myös lempikukan väri (vaaleanpunaiset liljat).

Nyt puikoilla on sukat isoveljelleni ja sen jälkeen tekisi mieleni neuloa lisää jämälankasukkia. Toisaalta taas joululahjaksi saamani Regiat kutkuttavat. Saa nähdä mitä keksin, mutta ensin nyt kuitenkin ne veljen sukat.

10 kommenttia:

 1. Näistä tuli tosi pirtsakat. En yhtään ihmettele, että jäivät heti jalkaan!

  VastaaPoista
 2. Täällä toinen oman vapaa-ajan määrän aliarvioija. Hauskat sukat ja kiva että niille löytyi käyttäjä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on lähes aina neulomus esillä jossain sohvannurkassa tai pöydällä ja kuvittelen aina aamulla, että kun oon siivonnut ja laittanut tytöille evästä, niin sitten kyllä neulon koko päivän. Toisin käy aina. Illalla huomaan etten oo ehtinyt edes katsoa puikkoihin päin.

   Poista
 3. Ihan loistavat sukat ja aina sukille käyttäjiä löytyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän niille löytyy. Ei ole kyllä koko neulomisurallani yhdetkään sukat jäänyt ilman käyttäjää :) .

   Poista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...