perjantai 22. toukokuuta 2015

Kimallusta


Ohje: Piirakkasukat by Novita
Lanka: Alize Angora Gold Simli
Puikot: 4mm
Fiilis: Näistä tuli nätit, mutta seuraavalla kerralla kärki eri tavalla.

Tarkoitus oli neuloa nämä piirakkasukat äidille äitienpäivälahjaksi, mutta olipas jotenkin tahkeaa neuloa näitä paksuilla, tylsillä, bambupuikoilla. Bambut ei vain ole mua varten. Päät on aivan liian tylpät, kun on tottunut neulomaan hiilikuituisilla tai koivupuikoilla. Ei nämä siis ehtineet äitienpäiväksi valmiiksi. Harmi.

Piirakkasukkia on tullut neulottua kerran, jos toisenkin. Tämä on niin helppo malli ja näitä on yleensä nopea ja mukava neuloa. Yleisesti ottaen oon tähän malliin jo kyllästynyt, koska näitäkin neuloo niin moni. Tämä lanka kuitenkin suorastaan huusi päästä piirakkasukiksi, joten ne siitä neuloin ja olen tyytyväinen. 

Kärjen neuloin ihan vain omasta päästä, kun en jaksanut avata konetta, josta olisin nähnyt ohjeen. On se minulla jossain tulostettunakin, mutta jotenkin on aina niin helppo katsoa koneelta samalla, kun kuitenkin lueskelen blogeja tai katson Netflixiä. Seuraavalla kerralla teen kyllä kärjenkin ohjeen mukaan, koska aika rumasti tuo varvas tuolta nyt pilkistelee. Heh.

Joitakin saattaa sukkien eriparisuus häiritä, mutta minä tykkään. Harvoin tulee kohdistettua raidat enkä edes tiedä onnistuuko se tällä langalla. Väriliu'ut vaikuttaisi menevän sattumanvaraisesti ainakin näitä sukkia katsellessa.


Nyt puikoilla Paraphernaliat. En minä nyt millään pääse irti tästä sukkaputkesta :) .

7 kommenttia:

 1. Kivoja sukkia on sekä tullut että tulossa. :) Ootko ilmottautunut Tour De Sockiin, kun on kerran hyvä sukkaputki päällä? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo ilmoittautunut kun mulle on tapana tulla joku neulejumi, jos on "pakko" neuloa. Mutta katotaan nyt.. Onkos sinne vielä ilmoittautuminen avoinna?

   Poista
 2. Nätit sukat! Minusta on piristävää, kun sukat ovat erilaiset keskenään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä kans tykkään eriparisukista, mutta tiedän niitäkin, jotka aina kohdistavat raidat keskenään. Mun mielestä siinä menee lankaa hukkaan, kun pitää pätkäistä välistä jotakin väriä pois.

   Poista
 3. Upeen väriset <3 Ja mie piän iha normi sukkiaki eripareina jalassa, päiväkodissa ku oon töissä, nii on lapsilla nauramista ku tarhatätillä on eripari sukat :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tarhantädeille kyllä eriparisukat sopii kuin nenä päähän :) . Meillä varsinkin 8-vuotias pitää aika ajoin eriparisukkia ihan tarkoituksella.

   Poista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...