keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Virkkaustakin pitkästä aikaaÄitienpäivä oli ja meni ja äidille lahjaksi aikomani sukat on edelleen keskeneräisinä puikoilla. Saamaton, mikä saamaton. Tässä on ollut niin paljon kaikenlaista muuta. Virkkauskin on pitkästä aikaa kiinnostanut.


Kävimme pari viikkoa sitten SOblogilaisten kanssa vierailulla Paapossa (blogitapaamisesta enemmän toisessa blogissani) ja heti ovella iskin silmäni ihanaan lankakerään. Jotenkin kaikenlainen kimalle ja glitteri kiinnittää aina huomioni ja niinpä päätin ostaa kerän Alize Angora Gold Simliä. Tiesin heti, että neulon siitä piirakkasukat äidille, vaikka lanka ei olekaan tarkoitettu sukkiin. Ehkä ainakin unisukkina kestävät.


Sukkien valmistumista on tosiaan hidastanut myös kuvassa näkyvä jämälankaprojekti. Sain yhtäkkisen idean torkkupeitteestä, jonka virkkaan paksummista jämälangoista. Puroa, Cascade 220:aa jne. En sommittele värejä mitenkään, vaan nappaan vain jämälankakorista kerän ja virkkaan niin pitkästi, kuin lankaa riittää. Tulee ihan kivaa jälkeä :) . Tarkoituksena olisi virkata erilaisia isoja neliöitä, jotka sitten ompelen suureksi peitoksi. Tämä neliö on virkattu pylväillä ja seuraavan neliön ajattelin koota isoäidinneliöistä. Ehkä saatan jopa jonkun neliön neuloakin. Vaikkapa jotain isoa palmikkoa


Nyt minä hilipasen tästä saunomaan ja sen jälkeen taidakin ottaa rennosti ja istahtaa katsomaan leffaa ja jatkamaan virkkausta. Voi miten mukavaa se onkaan taas pitkästä aikaa.

9 kommenttia:

 1. En olisi kyllä itse keksinyt tehdä kimallelangasta sukkia. Tosi hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä jossakin törmäsin tosi kauniisiin kimallelangasta neulottuihin piirakkasukkiin ja sillon jo päätin, että joskus vielä neulon tuollaiset. En yleensä välitä kamalasti piirakkasukista, kun sekin on vähän turhan suosittu sukkamalli, mutta tästä langasta halusin tehdä nimenomaan piirakat.

   Poista
 2. Itse tykkään kans todella paljon kaikista glitter -langoista :) Tuota Alize lankaa oon silmäilly myös ite, edellisessä Suuri Käsityö -numerossa siitä oli virkattu aika kiva vauvanpeitto.. Kaverille tulossa lapsi, niin aattelin josko kokeilis tehdä.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lanka on kyllä pehmeää, että varmasti sopii vauvaneuleisiinkin. Tätähän saa käsittääkseni samoissa väreissä ilman kimalletta jos pelottaa että tuo kimallekuitu kutittaa vauvaa.

   Poista
 3. Voi miten ihanat sukat tulossa! Itse ihailin myös tuota lankaa ohimennen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin muutaman kerran ohimennen ihailin lankaa ja nyt sitten päätin ostaa. Tosi riittoisa kerä, kun kohta on neulottu koon 37 sukat keskipitkällä varrella ja luulen että kerä riittää vielä toisiinkin.

   Poista
  2. Minäkin muutaman kerran ohimennen ihailin lankaa ja nyt sitten päätin ostaa. Tosi riittoisa kerä, kun kohta on neulottu koon 37 sukat keskipitkällä varrella ja luulen että kerä riittää vielä toisiinkin.

   Poista
 4. ihanaa blig-bling lankaa! Ja mielenkiintoista nähdä tuo torkkupeite valmiina. Vaikuttaa oikein ihanalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Torkkupeitteen valmistumisessa voi mennä aikaa vielä aika tavalla. Katotaan, jos ens vuonna tähän aikaan olis valmiina ;) . Esittelen kyllä sitten valmiin peiton blogissa.

   Poista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...