perjantai 26. kesäkuuta 2015

Tuskien sukat


 Ohje: Peruspolvisukka omasta päästä
Lanka: Novita 7 veljestä (pun., sinappi, sateenkaari)
Puikot: 4mm
Fiilis: No jooh.. Tulipahan neulottua.Minullahan on meneillään jonkinlainen jämälankaprojekti, eli yritän saada jämälankakasaani pienemmäksi. Aloitin nämä raitapolvisukat jo aikoja sitten, varmaan toukokuun alussa suurella innolla. Motivaatiota toi se, että näihin uppoaisi aika paljon jämälankaa ja saisin itselleni ihanat raidalliset polvisukat. No siihähän kävi sitten juuri niin kuin mulle yleensä käy polvisukkien kanssa, eli sukista tuli aivan liian isot omaan jalkaan..

Huomasin sukkien suuren koon kesken neulomisen, joten siihen katosi se motivaatio sitten.. Ei huvittanut purkaa, mutta eipä oikein neuloakaan. Aina välillä neuloin raidan tai parin, kunnes sukat jäi kokonaan keskeneräisten laatikkoon. Neulottuani miehen "salamasukat" valmiiksi, kaivelin keskeneräisten laatikkoa ja törmäsin näihin sukkiin. Päätin rykäistä ne valmiiksi.
Kyllähän niistä ihan kivat tuli jonkun toisen jalkaan, mutta ei ne nyt mitään erityisen lämpimiä tunteita herätä. Kantapäätkin niissä on jotenkin hassut. Ehkäpä annan ne joululahjaksi jollekkin.

Seuraavalla kerralla saattaa esittelyssä olla sukat.. Sori.

14 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Onhan ne ihan kauniit, mutta harmi, kun ne on liian leveät mun rimppakinttuihin.

   Poista
 2. Ihanat värit niissä kuitenkin on!

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Voi kiitos! Raitasukista kyllä harvoin saa kovin rumat. Tykkään raitasukista kovasti ja näissä väritkin olis ollut aika kivat. Harmi, kun tuli liian isot :( .

   Poista
 4. Tosi nätit sukat, tykkään näistä väreistä. Vähän yllättävätkin värit sopii hyvin yhteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitus oli neuloa lyhytvartiset sukat punaisesta ja sateenkaaresta, mutta katoin jotain leffaa tai jotain samaan aikaan ja yhtäkkiä huomasin, että vartta tuli liian pitkästi eikä punanen riitä joten kaivoin sinapin esiin. Yllättävän hyvin kyllä toimii.

   Poista
 5. Oih, mun silmään nämä ovat täydellisen kauniit. Harmi kun tuli väärä koko itseäsi ajatellen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla tulee aika usein väärää kokoa. En jaksa mitään mallitilkkuja väsäillä tai ettiä kokotaulukkoja, joten menen aina mututuntumalla ja sitten meneekin metsään.. Neulon yleensä ohuempia sukkia, niin en ihan ole vielä päässyt käsitykseen paljonko tarttis silmukoita, että saisin seiskaveikasta itelleni sukat. Mulla kun on vielä todella kapea nilkka ja ohkaset jalkaterät.

   Poista
 6. No mutta värit on ainakin pirtsakat! Joku saa niistä vielä kivat polvarit!

  VastaaPoista
 7. Aivan ihanat sukat. Kyll tuollaiset vetäisin ilosta jalkaani.

  VastaaPoista
 8. Hyvä väriyhdistelmä, värit on just mun makuun :) ♥

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...