keskiviikko 12. maaliskuuta 2008

Kimaltavaa


Neulominen on jostain syystä tökkinyt.. Niinpä olenkin vähän askarrellut. Esikoisen kanssa ollaan väkerrelty paperilyhtyjä ja tänään minulta valmistui taulu. Synttärilahja esikoiselle, joka täyttää tänään neljä vuotta!

Harmittaa, kun en saa toteutettua suunnitelmaani.. Mun piti nimittäin tehdä kaunis kuvakollaasi esikoisen elämästä ja laittaa sen tänne pienen tarinan kera. Kuvat vaan ovat poltettuna miljoonalle cd:lle enkä tiedä missä ne tällä hetkellä ovat. Harmittaa todella. Katsotaan josko saisin iltaan mennessä ne etsittyä ja laitettua koneelle.

Tässä minä juon aamukahvia uudesta Kutojapuput-mukistani. Oon vieläkin niin otettu tuosta sny:ni lahjasta. Mukeja ei ole koskaan liikaa, varsinkaan tällaisella, joka litkii kahvia pitkin päivää monta mukillista. Kiitos vielä kerran sny, jonka henkilöllisyyttä en muuten vieläkään yhtään osaa arvata.

Nyt täytyisi syöttää pienemmälle neidille aamupuuro ja alkaa siivoamaan. Miehen sisko saattaa olla tulossa käymään ja lupasin Viivi-Lotalle, että askarrellaan vielä tänäänkin yhdessä. Täytyy siis siivota talo vähän parempaan edustuskuntoon ennen kuin voi rauhassa askarrella. Ovea voi tänään kolkutella muutama muukin, vaikka viralliset synttärijuhlat pidetään vasta lauantaina. Vielä pitäisi käydä leivontablogeissa etsimässä sopiva kakku. Tyttö saa itse valita millaisen haluaa minun tekevän. Viime vuoden kakkuna oli kissa.. tänä vuonna varmaan jotain prinsessatyylistä. Esikoinen kun on hulluna prinsessoihin ja keijuihin.4 kommenttia:

 1. Hauskoja prinsessasynttäreitä! :) Teidän askarteluhetket kuulostaa tosi mukavilta.

  VastaaPoista
 2. Kävin kurkkimassa!
  Voi että sä olet taitava käsistäsi, ja mahtavaa että saat Vipsukankin niin hyvin mukaan noihin askarteluihin.

  VastaaPoista
 3. ..niin.. Siis Johanna=hippopotamus :D

  VastaaPoista
 4. elli: Kiitos! Ei olla ennen kovinkaan paljon Viivin kanssa askarreltu, mutta nyt Viivi on siitä innostunut ja joka päivä tykkää ainakin leikellä paperia uusilla saksillaan.

  johanna: Meidän isän suvussa on paljon kädentaitoja harrastavia. Sieltä kai se kiinnostus tulee.

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...