lauantai 28. kesäkuuta 2008

Kameralla leikittelyä

Meillä oli taas eilen hauskaa kameran kanssa. Siitä todisteena seuraavat otokset.


Ja vielä seuraava kuva, joka on omistettu siskolleni ;)


Ja sitten neulomisasiaa..
Oon jo muutaman päivän halunnut neuloa jotain. Siltikään en oo mitään aloittanut. Oon hipelöinyt lankakorini sisältöä ja surffanut netissä tutkimassa varsinkin Ravelryn laajaa neuleohjetietokantaa, mutta mitään en ole kuitenkaan saanut aloitetuksi. Tänään otin härkää sarvista ja päätin neuloa jonkun nopean huivin hartioille viileisiin kesäiltoihin. Lankakorista löytyi kaksi kerää vaaleansinistä Rose mohairia ja mikäs sen helpompi ja kauniimpi huivimalli kuin Shetland Triangle. Niinpä aloitin neulomaan sellaista. Onpa mukava taas päästä neulomisen makuun.

Osallistuin myös Neuleolympialaisiin. Olympianeulemalli on vielä hakusassa, mutta ajattelin neuloa joko Sagittaria -huivin tai kenties jotkut pitsisukat. Saa nyt nähdä.

4 kommenttia:

 1. Hauskoja kuvia tenavista:) Hyvin sun kamera toimii:)

  VastaaPoista
 2. Ekaa kertaa blogissasi! Söpöjä töitä.

  VastaaPoista
 3. Hei, törmäsin esittelyysi tuolla neuleolympialaisblogissa ja ajattelin tulla kysäisemään, oletko ollut mukana Etelä-Pohjanmaan tikkuajien neuletapaamisissa - ainakaan en muista sinua..? Jos kiinnostaa, niin lisätietoa löytyy blogini sivupalkista! :)

  VastaaPoista
 4. Mirva: Ei toimi tarpeeksi hyvin. Pari kertaa tippunut sun muuta. Tahtoisin niin kovasti uuden, paremman.

  limeadine: Kiitos käynnistä ja tervetuloa uudelleen. Käväisin sunkin blogia vilkaisemassa, mutta täytyy tulla joskus paremmalla ajalla ja lukea kunnolla.

  Kaisa: En ole ollut neuletapaamisissa. Itseasiassa oon ittekseni miettinyt, että onkohan EePeellä tapaamisia. Täytyykin heti pyörähtää blogissasi lukemassa lisää :) .

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...