lauantai 30. toukokuuta 2009

Kevään viimeinen sny-paketti


Niin siinä sitten kävi, että tämän kevään viimeinen sny-paketti saapui ja oli oikein mieluinen :) . Sain kauniin itse ommellun käsityöpussukan sisällä kaksi kerää ihanan pehmeää siniharmaata Hjertegarnin Palinoa (100% merino), jonka väri tuntuu vaihtelevan valotuksesta riippuen sinisen sävyistä harmaan kautta violettiin. Tosi jännän väristä :) . Lisäksi sain silmukkamerkkejä ja parsinneulan kauniin kortin sekä itse tehdyt juuri sopivan kokoisen villasukat. Mun varpaita palelee usein, joten villasukat ovat oikein mieluisat. Ne ovat nytkin jalassa. Sukkien väri muuten mätsää tosi hienosti meidän olkkarin mattoon. Heh.

Samalla selvisi, että kahden viimeisen pakettini takana on ahkeroinut Ellu Neulojainen-blogista. kiitos Ellu! Paketit on olleet kivoja. En olekaan aiemmin vieraillut blogissasi ja tänäänkin ehdin vain piipahtaa, mutta aion kyllä lisätä suosikeihin :) .
Kerron omien pakettieni kohteen vasta seuraavassa postauksessa, koska odotan vasta viimeisen paketin sisältöä tulevaksi enkä siis ole saanut vieläkään viimeistä pakettia matkaan..

Tämä alkukesä on kulunut niin ahkerasti pihan laitossa etten ole saanut neulotuksi mitään valmista. Neulominen ei erityisemmin maistu näin lämpiminä ja aurinkoisina päivinä. Syksyllä tämä neule- ja blogielämäkin taas luultavimmin vilkastuu vaikka nyt onkin tosi hiljaista.

Nyt yritän saada tuon meidän nuorimman vilpertin nukkumaan, joten eiköhän tämä riitä tältä erää.

3 kommenttia:

  1. Onpa kiva että paketti oli mieluisa ja sukatkin sopivat! :) Tuota lankaakin mietin kauan, että olisiko se hyvä vai ei... tykkään kuitenkin itse langasta ihan mielettömästi, se on riittoisaa ja suloisen pehmeää, joten se valikoitui sitten mukaan.
    Minullakin tulee kyllä vierailtua tulevaisuudessa blogissasi, joten "tapaamme" varmasti. :)

    VastaaPoista
  2. Ja nyt vasta tajusin, että kiireessä oli jäänyt hintalappu silmukkamerkki pakettiin kiinni... *nolo

    VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...