maanantai 21. kesäkuuta 2010

Pientä valmista

 Ohje: perussukat omasta päästä
Lanka: Novita Tico Ticon jämiä
Puikot: 2mm

Juu ei.. Ei ole tytön puuvillatakki vieläkään valmiina. Sitä vastoin sain taas yhden ystävän lapselle lupaamani raitasukat valmiiksi ja Vickanin ja Danielin häitä seuratessa tuli neulottua lankalaatikossa marinoituneesta Lucca merinosta villahousut. Veikkaan, että suurinpiirtein nb-kokoiset.

Lanka: BC Garn Lucca (n. puoli vyyhtiä)
Puikot: 3,5mm

Luccaa jäi vielä puolisen vyyhtiä, joten aloitin siitä sitten vielä toiset villahousut ihan vaan omasta päästä. Saa nähdä riittääkö lanka tai tuleeko housuista muutenkaan mitään. En vaan viitsisi marinoida puolta kerää ihan turhaa, kun tuo lanka on tosiaan tilattu Titityyltä jo varmaan kaksi tai kolme vuotta sitten. Lucca on ihan uusi tuttavuus vaippahousuissa ja saa nähdä toimiiko se. Myös tämä kyseinen Tiitiä-malli on ihan uusi minulle. Resoria olisin voinut neuloa vielä vähän pidemmästi ja tiukemmalla käsialalla. Nyt se näyttää vähän lörpsähtäneeltä. Saavat tytöt pitää nukellaan ellei niille muuta käyttöä tule.

Neuloin muuten edellisessä postauksessani olleeseen mohairtoppiin lisää pituutta helmaan ja nyt se on paljon paremman näköinen. En kuitenkaan jaksanut ottaa uusia kuvia. Ehkä joskus.. Tai sitten ei.

Eipä tällä kertaa sitten tämän enempää. Katsotaan mitä esiteltävää sitä ensi kerralla olisi.


3 kommenttia:

 1. Pirteät raidat sukissa! Miulla on myös tuota Luccaa pari vyyhtiä, en oo vielä raaskinu neuloa siitä mitään :D

  VastaaPoista
 2. Törmäsin blogiisi sattumalta, kauniita tekeleitä sinulla! Ihanat nuo pöksyt! Itsekin olen tuolla ohjeella tehnyt useampi vuosi sitten, hyvä malli. Nyt harmittaa kun en löydä tiitiä-ohjetta enää mistään. Vanhoja tekeleitä ei ole tallessa enää enkä osaa tehdä ulkomuistista :( Eihän sinulla sattuisi olemaan ohjetta tallessa? T: Satu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mullakaan ei ole enää tuota ohjetta tallessa. Ravlerystä etsin, mutta sielläkin on linkki vain tuonne blogiin, jonne ei enää pääse ilman salasanaa. Harmi.

   Poista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...