sunnuntai 15. elokuuta 2010

Muokkailua

Muokkasin taas ulkoasua, kun tuntui ettei se edellinenkään oikein kolahtanut. Nyt tämä alkaa olemaan enemmän mun näköinen. Otsikko on vinossa, mutta niin kauan sen kanssa tappelin, etten anna sen enää häiritä.

Peruslapaset
Ohje: Omasta pienestä päästä
Lanka: Novita Seitsemän veljestä raita ja Novita Seitsemän veljestä jättiraita
Puikot: Oliskohan 4mm sukkapuikot


Valmiita neuleita on tullut parin tiskirätin ja muutamien lapasten verran. Osa lapasista on vielä päättelemättä enkä jaksanut alkaa kuvaamaan tiskirättejä, joten ihailkaa nyt sitten noita aivan upeita (totta tosiaan..) jämälankalapasia. Alotin lapaset jo pitkästi viime vuoden puolella, mutta jostain syystä sain vain toisen valmiiksi. Viikonloppuna alkoi sitten tympimään joka puolella lojuvat keskeneräiset neuleet ja päätin saada edes nuo lapaset valmiiksi. Ihan kivat niistä tuli, mutta todellakin vain ihan kivat.. Tuleepa harvemmin käytettyä noin räikeitä värejä omassa pukeutumisessa, mutta kertahan se on ensimmäinenkin. Jääköön nuo lapaset nyt sitten kuitenkin varalapasiksi lapaskorin pohjalle.

Esikoisen neuletakki se junnaa edelleen paikoillaan. Tai siis se olisi varmasti jo valmis ellei hihojen kanssa olisi ongelmaa. Ohjeen mukaan tehtynä niistä tulee mielestäni aivan järkyttävän kapeat enkä ole nyt sitten jaksanut alkaa soveltamaan. Uusi työ syö voimia aika kovasti.

Kovasti tekisi mieleni neuloskella jotain ihan pikkuruista. Jokin ihan pikkuruinen nimittäin liittyy perheeseemme helmikuussa. Mikäli nyt kaikki menee niin kuin pitää :) .

Yrittäkää kestää tätä erittäin epäsäännöllistä ja harvakseltaan tapahtuvaa blogipäivitystä. Uskon että kohtapuoliin kylmenevät syysilmat saavat taas kaivamaan puikot ja villalangat kesäteloilta. Huomaan jo nyt pientä inspiroitumista sillä saralla. Alotin nimittäin eilen vihdoin ja viimein ensimmäisen Cookie A. -sukkani Sock Innovation -kirjasta. Ensimmäiseksi puikoille pääsi Angeet. Valitettavasti neulomisiloa syö aika järkyn värinen lanka, mutta yritän yhä epätoivoisesti neuloskella jo varastossa olevia lankojani pois, vaikka mieli kyllä tekisi kokeilla herkullisen värisiä Wollmeiseja. Harmi vaan etten ole koskaan ajoissa kaupan päivittymisen kanssa. Kommenttiboksiin saa huudella, jos juuri sulla olis myynnissä Wollmeisea vaikkapa punaisen, oranssin, vihreän tai turkoosin sävyissä. Ehkäpä aukaisisin kukkaronnyörejäni yhden tai kahden vyyhdin verran ;) .

9 kommenttia:

 1. Onnea pikkuruisesta uutisesta! =)

  Kivat lapaset, pirteet! Minä ku aattelin että tuo otsikko oli ihan tarkoituksella vähän vino..;) Hyvän näköinen pohja!

  VastaaPoista
 2. Kiitos onnitteluista <3 . Onhan tämä tosi ihanaa!

  Juu, ei otsikon tosiaankaan ollut tarkoitus olla vino, mutta kun leikkelin kirjaimet lehdistä, liimasin jokaisen yksitellen paperille ja sitten skannasin ja tottakai se paperi meni sitten skanneriin jotenkin vinoon..
  Enkä osannut edes kuvankäsittelyohjelmassa sitä oikaista. Noh.. Olkoot vino :D .

  VastaaPoista
 3. Onnea tulevasta pikkuruisesta! Olen blogiasi monesti lueskellut, mutta olenkohan koskaan kommentoinut aiemmin...? No nytpä ainakin!
  Pirteän väriset lapaset!

  Ja saanko täällä hieman mainostaa: omassa blogissani on arvonta! :)

  VastaaPoista
 4. Onnittelut pikkuruisesta :-)

  VastaaPoista
 5. Oi, onnea! Pikkuiset ovat ihania :)

  VastaaPoista
 6. Voih, oikein paljon onnea tulevasta perheenlisäyksestä! :)

  VastaaPoista
 7. Onnea ja siunausta pienokaisen odotukseen.

  VastaaPoista
 8. Pikkuruiset onnittelut koko perheelle!

  Minusta nuo lapaset näyttivät kivoilta, tosin olenkin juuttunut rumaraitasukkien suohon;)

  VastaaPoista
 9. Tiia: Kiva, kun kommentoit. On kiva tietää ettei ihan vain itselleen tätä blogia kirjoita :) .
  Niin ja kiitos arvontavinkistä. Kyllä täällä saa mainostaa.

  Sini, Kate, Ellu ja Päivikki: Kiitos teille <3

  annika: Kyllä nuo lapaset munkin silmää miellyttää väreiltään ja raidoiltaan, mutta ei vaan sovi pukeutumiseeni sitten yhtään. Harvemmin tulee pidettyä mitään kovin värikästä.

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...