perjantai 5. elokuuta 2011

Minne se neulomisaika oikein katoaa?Hiphei ja hohhoijaa! Kesäyön hullutus on ohitse ja mitä sai aikaan tämä laiskuri.. Yhden parin! Siis yhden ainokaisen sukkaparin eikä sekään ollut se pari, jonka luulin aivan varmasti valmistuvan määräajassa.
Yksinäisiä sukkia sentään valmistui useampikin, mutta vielä pitäisi jaksaa neuloa niihin parit + ne kaikki muut, joihin en saanut edes toista sukkaa valmiiksi.
Aika lailla surkea tulos, mutta heinäkuu ei nyt sitten ollutkaan ihan paras kuukausi neulomisen kannalta.
Aikaa kun on vienyt..


..tämä. Meidän pihassa vieraili kaivuri sekä multa- ja sora-auto. Mun villiintynyt mantsikkamaa lähti, että hups vaan ja tilalla on nyt vasta istutettu nurmikko. Miehellä on kesäloma, joten ollaan nyt sitten aika ahkerasti käytetty sen lomapäiviä mullan ja soran lapioimiseen sun muuhun sellaiseen. Mutta, kyllä on muuten ihanaa, kun piha on taas kaunis ja vielä kauniimmaksi se muuttuu, kun nurmikko alkaa kasvaa.


..tämä. Olen yrittänyt saada viinimarjoja kerättyä ja yksi puskallinen punaherkukoita on jopa mehustettuna. Siitä tulikin hurjat kaksi pullollista terveellistä "mummonmehua". Kuvittelin, että kokonaisesta puskallisesta saisi vähän enemmän. Eilen alotin keräämään myös mustaherukoita, mutta kaikki ei ollut vielä valmiina, joten jään odottelemaan.

  

..tämä. Iänikuinen remppa sisätiloissa vie taas aikaa. Tänään tuli tapetoitua yksi seinä keskimmäisen neidin huoneesta. Lisäksi ollaan siivottu autotallia ja purettu sieltä entisen omistajan rakentamia perunalaareja sun muita ihme härpäkkeitä.
..tämä. Pikkuisin neiti tekee hampaita ja itkeskelee koko ajan. Kaksi pientä naskalia siellä alaikenessä jo onkin ja niillä sitten pureskellaan kaikkea mahdollista. Imettäminen alkaa olla jo aika tuskallista ;) .Voitin muuten taitavan tytön. arvonnassa ja posti toi aivan ihanan arpajaisvoiton. Vihko on todella ihana ja taitavasti tehty, samoin virkattu ruusu, jota voi käyttää vaikka rintaneulana tai laukun koristeena. Kiitos paljon ihanasta palkinnosta!3 kommenttia:

 1. No, vaikka et ole paljon ehtinyt neulomaan, niin hurjasti olette saaneet aikaan. Minä en ole saanut tehtyä oikein mitään vaikka mies oli seitsemän viikkoa lomilla -en siis edes neulottua.
  Täällä ei vielä hampaita näy, vaikka kuolattu on kuukausikaupalla.

  VastaaPoista
 2. Voi, aivan huippu ilme neidillä! :D

  VastaaPoista
 3. hihih, ole hyvä! kiva, että tykkäsit palkinnosta :).

  suloinen pieni neiti :)!

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...