maanantai 5. syyskuuta 2011

SyysneuleLanka: Pirkanmaan kotityön paksu Pirkkalanka (reilu vyyhti meni)
Puikot: 4mm Addin pyöröpuikot
Fiilis: Tulipahan tehtyä. Kuvissa värit on mitä sattuu.

Ravelryn jonossani on ollut jo pidemmän aikaa tämä kaunis ja nopeatekoinen vauvaneule. Kun sitten löysin lankalaatikostani kivan väristä lankaa ja nelosen puikotkin sattuivat olevan vapaana, päätin ottaa neuleen työn alle. Escalerillojen jälkeen on tosi kiva neuloa jotakin vähän nopeampitekoista suuremmilla puikoilla.

Neuloin takin pienimmässä koossa. En tuttuun tapaani tehnyt mallitilkkua, koska päätin, että saa tulla millainen tulee. Kyllä sille käyttäjä löytyy kuitenkin. Koko on aika hyvä 7kk ikäiselle kuopukselle.
Pituutta tein reilusti enemmän kuin ohjeessa ja se harmittaa, koska en tajunnut neuloa lisäysten  välille suhteessa enemmän kerroksia ja niinpä takista tulikin tuollainen muotopuoli. Se siis levenee aivan liikaa. Onneksi se näyttää päällä paremmalta kuin tuossa sängyllä lojumassa.

Takkiin kuuluu oikeasti enemmän nappeja ja teinkin siihen yhteensä seitsemän napinläpeä. Päätin kuitenkin aluksi kiinnittää vain kolme ylintä nappia, koska jostakin syystä takki näyttää paremmalta, kun alimmat napit ovat auki. 

Otin vähän kuvia takin ollessa omistajansa yllä, mutta eihän siitä tahtonut mitään tulla. 7-kuinen kun ei pysy kauaa paikallaan ja lopussa alkoi kameran hihna kiinnostamaan paljon enemmän kuin poseeraaminen.


Lopuksi tuli vielä itku ja poru, kun äiti otti kivan neuleen ja vei sen kauaksi pienten sormien ulottumattomiin. Kuopus tykkäsi jostain syystä takista kovasti. Olisikohan kirkkaanpunaisella värillä osuutta asiaan..


3 kommenttia:

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...