perjantai 31. elokuuta 2012

Kirjoneuleharjoituksia
Vihdoinkin sain jotain valmiiksi asti. Jotakin pientä. Niin pientä että ne on meidän 1,5-vuotiaallekkin turhan naftit. Sain tässä taannoin ystävältäni pussillisen vaatetta kuopukselle. Vaatteiden joukossa oli myös todella suloiset, pienet kirjoneulelapaset. Valitettavasti niissä oli silmänpakoja, mutta näppäränä tyttönä päätin piirtää kirjoneulekuvion muistiin ja neuloa uudet samanlaiset. Harjoituskappaleisiin en tosin löytänyt kovinkaan kivoja värejä. Käytin hyväkseni vain jämälankakorin antia enkä edes pahemmin miettinyt sopivatko värit toisiinsa. Alkuperäisten lapasten pohjaväri oli valkoinen, mutta sitä minulta ei löytynyt.

Ihan kivat lapasista tuli, mutta tosi pienet ja kyllähän sinne ainakin yksi virhekkin tuli. Bongaako kukaan? Tuo ukkeli on ihan kiva kuvio, mutta saisi olla alempana, myös peukun voisi siirtää alemmaksi, niin mahtuisi paremmin käteen.

Kaikki keskeneräiset työt jumii puikoilla. Ystävän raitasukat pitivät olla valmiina jo kuun alussa, kun kävin ystävän syntymäpäivillä Etelä-Suomessa, mutta onnistuin katkaisemaan puikon kesken kaiken enkä ole vieläkään saanut ostetuksi uusia. Täytyy kai käydä tänään vielä puikkovarasto läpi ja katsoa, että eikö minulla muka tosiaankaan ole toisia samanvahvuisia olemassa. Hävettää, kun lahjat on aina puoli vuotta myöhässä.

Mutta Jenni hei! Jos olet kuulolla, niin kyllä ne sukat on tulossa! Toivottavasti vielä tämän syksyn aikana :D .

4 kommenttia:

 1. Olen huomannut itselläni, että jos joku varsinaisesti tilaa multa jonkun neuleen, sen valmiiksi asti saattaminen on todella vaikeaa. En tiedä, mistä se johtuu, mutta olen huomannut samankaltaista ajattelua myös muilla kanssaneulojilla. :D

  Lapaset on kuitenkin söpöt ja toivottavasti sukatkin valmistuvat sitten kun niiden aika on. :)

  VastaaPoista
 2. Söpöt, pienet lapaset! Enkä löytänyt virhettä, vaikka kuinka yritin etsiä..

  VastaaPoista
 3. Söpöt lapaset!
  Itse teen aina sukat ym. kolmella puikolla, paitsi kantapään kohdalla tarvii ehkä 4. :) Ei siis haittaa vaikka yksi viidestä olisi hukassa.

  VastaaPoista
 4. Hilmukka: Mulla on just noin, että tilausneuleet ei inspaa sitten yhtään. En tiedä mikä siinä on, koska esim. raitasukkia normaalisti rakastan neuloa, mutta noita ystävän sukkia oon neulonut muistaakseni heinäkuusta asti..

  affen: Kyllä siellä virhe on. Huomasin sen itsekkin vasta näistä kuvista.

  Petra Ilona: Mä en jostain syystä osaa neuloa kolmella puikolla. Viiden puikon käyttö on mulla niin verissä että on vaikea oppia siitä pois. Nyt tietenkin vois harjoitella, kun on hätätapaus.

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...