perjantai 5. syyskuuta 2014

Sukkasadonkorjuuta


Tulipas saateltua viimeinkin koko kesän puikoilla olleet raitasukat valmiiksi. Mukavahan noita sitten loppuviimein olikin tikutella menemään. Kesällä taas ei kiinnostanut koskeakaan puikkoihin.

Lankana Dropsin Fabelia ja sitten jotakin liukuvärjättyä, jonka merkkiä en saa millään päähäni ja vyötekin on hukkunut matkan varrella jonnekkin. Dropsin Delightia se ei kuitenkaan ollut, mutta jotakin todella samannäköistä ja oloista. Puikkoina 2,5mm hiilikuitupuikot.

Näistä tuli kyllä tosi kivat ja lämpimät. Pistin heti jalkaani ja luulenpa että tulevat olemaan paljon käytössä. Jotenkin rakastan tosi kovasti tälläisiä raidallisia sukkia, joissa toinen lanka on liukuvärjättyä. Myös kahdella erilaisella liukuvärjätyllä langalla neulotut raitasukat on tosi nättejä. Sellaiset saattaisinkin ehkä laittaa puikoille seuraavaksi. Tai en ehkä ihan seuraavaksi, koska aloittelin eilen junasukkia jämälangoista. Päätin kantaa korteni kekoon hyvä asian puolesta ja neuloa muutamat vauvansukat Seinäjoen sairaalalle vastasyntyneille annettavaksi.


Myös tälläiset neonväriset perussukat tipahtivat puikoilta. Olivat yhtä kauan puikoilla kuin nuo omat raidallisetkin. Nämä päätynevät erään nuoren miehen jalkoja lämmittämään. Lankana Regia Fluormania. Se paksumpi versio.

12 kommenttia:

 1. Kauniita sukkia. Varsinkin nuo raitasukat ovat minun mieleeni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään niistä myös. Jostain syystä raitasukat tuntuu valmistuvankin paljon nopeammin kuin yksiväriset samankokoiset. On se jännää :) .

   Poista
 2. Kivan pirtsakat noi raitasukat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ne on tosiaan samaan aikaan jotenkin syksyisen rauhalliset, mutta sitten kuitenkin aika piristävät.

   Poista
 3. Voi kuinka ihanat nuo keltaiset raitasukat. Mä sitten tykkään tästä ideasta, itse en ole saanut kokeiltua kun langat on ihan solmussa :-) Ihanuutta tehdä 2aat samalta kerältä molempia sukkia kerralla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mullakin tahtoo aina mennä langat solmuun jos on enemmän kuin yksi lanka käytössä :D . Mä oon kerran neulonut macig loop -tekniikalla kahta sukkaa yhtäaikaa ja se ei ollut ollenkaan mun juttu kun langat ja aivot oli ihan solmussa. Nämä neuloin ihan yksi kerrallaan vaan.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Syksyyn ja talveen tarttee varata kaikenlaista piristävää :) .

   Poista
 5. Ihanat raitasukat. Mä pidän myös raitasukista joissa toinen lanka liukuvärjättyä tai vaikka molemmat. Tulee kivoja peppisukkia <3

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...