tiistai 14. lokakuuta 2014

Langasta sukaksi


Ohje: Perussukat kirjoneuleella omasta päästä
Lanka: Jennin lampaiden villasta kehrätty sukkalanka
Puikot: 4mm
Fiilis: Niin ihanat ja niin lämpimät!

Vihdoinkin edellisen postauksen langat pääsivät lopulliseen muotoonsa. Heti, kun sain langat, päätin että niistä tulee kirjoneulesukat ihan vain minulle itselleni. Kuviot syntyivät neuloessa, joten niitä ei ole oikein pitkälle mietitty. Olisin varmasti saanut kauniimmat sukat aikaiseksi, kun olisin viitsinyt suunnitella kuviot etukäteen. Toisaalta on välillä mukavaa vaan posottaa menemään eikä suunnitella liiaksi.


Sukkia neuloessa oli suunnitelmissa kuvata ne ulkona syysilmassa oikein kunnolla, mutta taas mennään näillä epäselvillä, itse napatuilla sisäkuvilla. Flunssa iski päälle, joten en ole viitsinyt lähteä tuonne märkään ja kylmään pelleilemään. Kuvissa sukat ovat jo olleet käytössä, joten hiukan nukkaa ja muuta roskaa näkyy tarttuneen matkaan. Ne nyt vaan on niin ihanat, että oli pakko laittaa heti jalkaan.Nyt sitten puikoilta tipahtelee parittomia juttuja. Jotenkin on niin kova vaiva aina vääntää niille parikin. Pakko ottaa itseään niskasta kiinni. Esikoinen kaipaili sukkia ja koska raitasukat valmistuu nopeampaa kuin yksiväriset, päätin neuloa sellaiset. Lankana Drops Fabel ja Drops Delight. Olen pettynyt tuohon Delightin väriin. Luulin, että siinä olisi enemmän turkoosia, mutta värit onkin tosi tummat. Noh.. Esikoiselle kelpaa, joten käytetäänpä pois kuljeksimasta.

Eilen valmistui pitkästä aikaa Kupla ja tänään toivottavasti toinen. Lisäksi pitäisi virkata tossuja, jotka ystävä tilasi tytölleen ja neuloa siskon tilaamia sukkia. Parit junasukatkin on kesken vastasyntyneitä varten. Joululahjakorikin vielä ammottaa tyhjyyttään. Toivottavasti saan edes jotakin tehtyä lahjaksi omin kätösin. Suunnitelmia on jo, mutta mistäs sitten aikaa niiden toteuttamiseen?

Nyt taidan lueskella hetken toisten neulojien blogeja ja sitten olisi kai pakko miettiä mitä laittaisin perheelle syötäväksi tänään.

2 kommenttia:

  1. Täällä kans paritonta ja keskeneräistä ihan liikaa :) kauniit sukat!

    VastaaPoista
  2. Tosi kauniit sukat Jennin langoista! Ja varmasti lämpimät... Lapaset myös kivat ja raitasukka pirteä:) samaa minäkin tarvitsisin: aikaa lahjakopan täyttämiseen ja minullakin junasukkia kesken jo syntyneille vauvoille. Ja kun nukuttavakin on jossain välissä. Ja mikä siinä on kun ei osaa muuta lahjaakaan olevinaan miettiä kuin omaa neulomusta :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...