maanantai 21. lokakuuta 2013

Ei pöllöä ilman kolmatta.. tai toista.. vai neljättä?


Ohje: Horatio and Oren by Barbara Gregory
Lanka: Novita 7 veljestä
Puikot: 3,5mm
Fiilis: Ihan kivat, mutta vois ne kivemmatkin olla.


Teitä alkaa varmaan jo pöllöt kyllästyttää. Muapa ei ;) . Neuloa kilisytin Horatio and Orenin lumipöllöversionkin  lasten koossa, kun kerta lankoja oli ja käyttäjiäkin on ihan omasta takaa. Nuo peukut ja ranteen joustin vaivaa. Tein ranteen joustimen samoilla puikoilla kuin koko lapaset ja sen huomaa. Se on jotenkin liian löysä. Kai mun täytyy vielä kolmannetkin versiot tehdä, jossa kokeilen joustimeen vaikka kolmosen puikkoja. Peukuistakin tulee aina jotenkin omituisen näköiset, vaikka mielestäni teen ne ohjeen mukaan. Noh.. Pääasia, että on hyvät käteen ja kyllä ne kuulemma on. Vielä ne odottelee tuolla lahjalaatikossa, vaikka luultavasti jäävät kyllä esikoisen käyttöön. 6-vuotiaalle pitää tehdä varmaan Nallesta, kun noista tuli aivan liian isot. Kuopukselle taas vois vaikka Alpaca tai Wool olla hyvä lankavaihtoehto. Tai Lanett ja uudelle tulokkaalle en taida vielä pöllöjä neuloa. Ellen sitten kuitenkin innostu ja jätä vaan peukut neulomatta ;) .


Kirjoneuleharjoituksia jatkan kyllä edelleen. Nyt vaihteeksi on puikoilla Totorot, mutta niiden jälkeen saatan palata takaisin pöllöihin. Riippuu siitä vaatiiko nuo meidän tytskät itelleen Totoroja. On sen verta moneen kertaan tullut tuo kyseinen elokuva, Naapurini Totoro, katsottua tyttöjen kanssa. Nämä nyt puikoilla olevat taitavat kuitenkin lämmittää tänä talvena omia hyppysiäni tyttöjen sijasta :) . Siihen ainakin tähtään.

On tässä välissä muuten valmistunut vähän muutakin. Niistä enemmän myöhemmin. Nyt ei ole tarpeeksi valoa kuvata niitä.

22 kommenttia:

 1. Nämä on kyllä aivan ihanat, pitänee yrittää josko ehtis itsekin tehdä sekä itselle että pojalle :)

  VastaaPoista
 2. Pöllöt on aina ihania! Saisinkohan itsekin neulottua jotkut kirjoneulelapaset tälle talvelle? Vaikealle tuntuu..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle tulee aina sellasia kausia jolloin teen pitkän aikaa kirjoneuletta. Sitten tulee palmikkokausi, sitten pitsihuivikausi jne. Kirjoneulelapaset on kyllä siitä hyvät, että niistä tulee langanjuoksujen ansiosta lämpimämmät, kuin tavallisista.

   Poista
 3. Pöllöt ei kyllästytä koskaan! Sievät lapaset :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei muakaan. Tekis mieli taas laittaa puikoille pöllöpaita ;) .

   Poista
 4. Aivan ihanaiset! Näihin ei kyllästy koskaan. Ja aina vaan mulla roikkuu "pakko saada"- listalla. Ja olishan ne nätit kummitytölläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin nämä roikkui vaikka kuinka kauan Ravelryn jonossa, mutta ensin tökki, kun ohje oli maksullinen enkä ollut aiemmin ostanut mitään Paypalilla. Nyt kun hallitsen tuon Paypalin jo jotenkuten, niin tuli ostettua ohje.

   Poista
 5. Nämä sun neulomat lapaset on niiiiin ihania! Kiitos ideoista, nyt haluan kokeilla maatuskoita ja totoroita :) meidän pojat tykkää hirmusti totorosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, jos joku saa täältä ideoita :) . Sehän se on bloggaajan aina mukava kuulla. Totorot ei tahdo mulla edistyä. Toisen sain valmiiksi, mutta toista en oo edes aloittanut. Täytyis yrittää viikonlopun aikana saada valmiiksi asti.

   Poista
 6. Joku muukin tykkää tehdä pöllöjä ja maatuskoja :) Jatka vain kirjoneuleharjoituksia, muuttuvat nopeasti helpommaksi ja helpommaksi, kunhan tekniikka on hallussa . Tsemppiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti tsempeistä. Nyt tässä on tosiaan monta työtä kesken samaan aikaan. On kirjoneuletta ja vähän muutakin. Ehdottomasti kyllä jatkan kirjoneuleiden neulomista vaikkei niin priimaa tulekkaan. Eipähän sitä voi oppia, jos ei opettele.

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Kiitos. Pöllöt on kyllä aina suloisia :) .

   Poista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...