perjantai 11. lokakuuta 2013

Ihan pöllöt!Ohje: Horatio and Oren by Barbara Gregory
Lanka: Novita 7 veljestä (vaaleanpunainen ja luonnonvalkoinen)
Puikot: 3,5mm
Fiilis: Langanjuoksut kiristää taas. Väreissä saisi näkyvämpi ero.

Horatio and Orenit ovat valmiit ja seuraavatkin jo puikoilla. Näitä oli mukava neuloa ja tuo pöllö on ihan mainio, mutta valitsin huonot värit. Jouduin muokata näiden kuvien värejä, jotta pöllö olisi edes hiukan erottunut taustastaan. Oikeasti tuo vaaleanpunainen siis on vaaleampaa. Värien muokkaus aiheutti sitten sen, että valkoinen muuttui liian kellertäväksi ja kaikki virheet ja langanjuoksujen kiristelyt näkyy aivan liian selvästi..

Ohje oli muuten selkeä, mutta jostain syystä en sisäistänyt lapasten päättelyä sitten millään. Tein sen loppujen lopuksi silmukoimalla (kitchener stitch) ja ihan kivat tuli silläkin tavalla.

Nämä vaaleanpunaiset versiot ovat naisten kokoa, mutta tällä kertaa puikoilla on sitten saman ohjeen snowy owl-versio lapsen lapaskoossa. Pöllö siis on pikkuisen erilainen ja värit menevät niin, että taustaväri on tummempi ja pöllö vaaleampi.


Vähän tosiaan vielä vaatii harjoittelua tämä meikäläisen kirjoneuletaival, jotta langanjuoksut eivät kiristäisi noin kovasti, mutta jos nyt tätä tahtia näitä kirjoneuleita teen, niin eiköhän se taito kartu nopeasti.


10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos. Minäkin tykkään tosi paljon tuosta pöllökuviosta. Se on jotenkin niin mainio.

   Poista
 2. Kauniit! Nämä ovat pitkään pyörineet mielessä, mutteivat ole vielä minun puikoille päätyneet. Jospa tänä talvena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon kans katellut näitä jo pitkään muiden blogeissa ja Ravelryssä. Meni hetki ennen kuin hannin ostaa ohjeen, mutta en kyllä oo katunut yhtään, että ostin. Ohjeessa kun on kuitenkin lasten ja naisten koot ja kaksi erilaista pöllömallia. Haukkuu hintansa mennen tullen :) .

   Poista
 3. Joko paLLittaisi?? T: kaHeli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt pääsin vastaamaan. Tottahan toki paLLittaisi :D . Joka päivä jänskättää hakea posti ;) . Mutta ei mitään kiirettä.. Onhan tässä vielä aikaa :) .

   Poista
 4. Ihania!! Ja väritkin on tosi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. Värit on hiukan hailakammat luonnossa.

   Poista
 5. Ei pöllömmät. ;) Noita pöllöjä oon ihhaillu jo monessa blogissa ku oon kierrelly ja kaarrellu sielä täälä. Pakko kait se on itekki jo rueta tutustumaan kirjoneuleen neulomiseen, jos tuollaset haluaa saaha itelleenki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä. Kirjoneuleen neuleminen on tosi addiktoivaa, joten työ etenee nopeasti. Jos vain löytyy neulomisaikaa, niin nopsaa sulla on omat pöllöttimet sormia lämmittämässä :) .

   Poista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...