perjantai 4. lokakuuta 2013

Pieleen ne mennöö kuitenki

Uutta on valmistunut, mutta ovat vielä kuivumassa, niin en viitsinyt niistä vielä kuvaa ottaa.
Owlie Socks -tilaustyön kanssa kävi vähän hassusti, kun en millään löytänyt lankaa ja puikkoja, jotka kohtaisivat. Ensin sukista tuli aivan järkyttävän isot, sitten kun vaihdoin puikot pienempiin, langan ohuempaan ja vielä koonkin pienempään, alkoi jo näyttää paremmalta. Kävi sitten kuitenkin ilmi (vasta kun eka sukka oli valmiina), että taaskin sukasta tuli aivan liian iso. En jaksanut enää purkaa ja aloittaa uudelleen, kun tässä on viime aikoina ollut vähän muutakin ajateltavaa. Pahoitteluni siis sukkien tilaajalle, että tuskin saan niitä tehtyä valmiiksi asti.


Aiemmassa postauksessa kerroinkin SYT-paketista, jossa sain kaksi vyyhtiä Wollmeisea. No eipä aikaakaan, kun sain toisen SYT-paketin ja sieltä paljastui ihanan ruskeaa Opalia. Valittelin nimittäin Ravelryn Kaheleissa että mun sukat kuluu tosi nopeasti puhki ja Opal oli yksi lanka, jota mulle suositeltiin. Kiitokset Ingenjoorille kauniista langasta ♥.

Tällä hetkellä puikoilta löytyy edelleen ne kierteelle menevät Nutkinit sekä ihanat Horatio and Orenit. Jälkimmäiset aloitin eilen ja toivon, että saan ne pian valmiiksi asti. Kirjoneuleet kolahtavat nyt jotenkin kovasti. En ole niissä kovinkaan hyvä ja täytyy vielä harjoitella saamaan tasaista jälkeä, mutta muuten kirjoneuleen neulominen on tosi addiktoivaa.

Nyt painun tästä vähän siistimään kotia ja sitten voinkin kai ihan luvan kanssa lösähtää telkkarin ääreen lapasneuleen kanssa, vai mitä?

Ensi kerralla sitten niitä valmiitakin neuleita :) .2 kommenttia:

  1. Mulla ollu samanlaisia ongelmia ohuesta sukkalangasta neuloessani. Mulla vaan tullee aina liian pienet. Nyt oon aatellu että pitäs opetella neulomaan sukka varpaista alakaen, niin ehkä sitte oppis pikkuhilijaa kahtomaan oikiaa silimukkamäärää. Tsemppiä sukkataisteluun! ;)

    VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...