keskiviikko 9. tammikuuta 2008

Silmukkamerkkejä/Stitch markers

Tuollaisia tein eilen. En omista lainkaan silmukkamerkkejä ja neuloessa niitä aina välillä huomaan tarvitsemani. Tilasin korupiikkejä ja tuollaisia renkaita. Renkaat on kylläkin turhan isoja, mutta ajavat kyllä asiansa. Pääsivätpähän siskolta saamani koruhelmet käyttöön eikä minulla ole enää todellakaan pulaa silmukkamerkeistä.

Yesterday I made some stitch markers. I haven't got any so sometimes it is hard to knit. I ordered some rings and other things. Rings are little too big but it ok. I can still use my stitch markers.
Tuollaiset villahousutkin neuloin valmiiksi Nelli-Marialle. Ne on neulottu ihan omalla ohjeella. Vyötärössä on 2o2n-resori, itse housuosa on neulottu pyörönä sileää oikeaa, lahkeet sileänä neuleena sukkapuikoilla. Lahkeisiin virkkasin muutaman kerroksen kiinteitä silmukoita ja pylväitä. Housut näyttivät niin tylsiltä, että päätin ommella eteen nappirivistön ja neulahuovutin eteen lahkeeseen ja taakse pepun kohdalle pienet sydämet. Housuista puuttuu vielä vyötäröltä kuminauha. En ole vielä päättänyt laitanko ihan vain kuminauhan vai silkkinauhan niin kuin parissa edellisissä. Valitettavasti minulla ei ole kuvaa housuista käytössä. Nelli-Maria ei suostunut yhteistyöhön.

I knitted those woolen pants to my daughter Nelli-Maria. The pattern is my own. There is k2p2-ribbing on the waist. The rest of the pants are just knitted plain and I crocheted couple rows single crochet and double crochet to legs. I thought the pants looked little boring and that's why I made some little hearts to leg and to bottom.
I'm so sorry that I don't have any picture where the pants are on my daughter. She didn't want to be a model.

Tällä hetkellä puikoilla on Fifi-huivi, Leskenlehtihuivi (edelleen..), lyhytlahkeiset villahousut Nelli-Marialle jämähahtuvista sekä vieläkin se Viivi-Lotan toinen villasukka. Mitenhän senkin tekeminen aina vain jää ja jää.

I have Fifi-scarf, Coltsfoot-scarf (still..), other woolwn pants to Nelli-Maria and Viivi-Lotta's second sock on the needles. I don't know why it is so hard to finish Viivi's sock.

2 kommenttia:

  1. Tosi hienot nuo silmukkamerkit ja villiksiä voi pitää vaikka korviksina. Mäkin haluisin vilukissana tuollaise villapökät.

    VastaaPoista
  2. Mirva: Voin mä sullekkin villahousut neuloa ;D

    VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...