lauantai 17. tammikuuta 2009

Asiaa




Norosukat
Ohje: perussukka sileällä neuleella omasta päästä
Lanka: Noro Silk Garden Sock Yarn
Puikot: 3,5mm bambut


Välipalatyö tuli viimeyönä valmiiksi. Sukka illassa C.S.I. NY-boksia katsellessa. Kyllä niistä tuli ihanat! Halusin niistä eriparisukat, mutta silti pikkuisen harmittaa että toinen on noin hempeä ja toinen tumma. Tuli niistä silti mun kauneimmat sukkani :) .
Lankaa jäi vielä sen verran yli, että kai sitä pitäisi neuloa esikoiselle samanlaiset. Sillä on onneksi niin pieni jalka, että varmaan illassa saisin ne neulottua.

Myös Pinwheel valmistui, vaikka napit vielä puuttuvatkin. Pahoittelen surkeaa kuvaa, mutta oli pakko ottaa (huonolla) salamalla, kun tuo kuopus ei ollut hetkeäkään aloillaan ja ilman salamaa kuva liikahti aina niin ikävästi. Taustakin on niin mielettömän upea.. Molemmat tytöt telkkaria katsomassa takkatulen äärellä ja upea puukorikin siellä takana. Hups.


Nellin Pinwheel
Ohje: Pinwheel Sweather (child) muokattuna
Lanka: Novita Nalle (roosa ja ruskea, molempia alle kerä)
Puikot: 4,0mm KnitPicks pyöröt


Onnistuin virkkaamaan tuon simpukkavirkkauksen niin että reuna aaltoilee ja se vähän häiritsee, mutta mitäs pienistä. Tuli tuostakin ihan kaunis. Esikoisen takin neuloin kaksinkertaisesta Nallesta ja siitä tuli inhottavan tönkkö ja paksu, joten tää kuopuksen takki on siinä suhteessa onnistuneempi. Muuten tykkään kyllä esikoisen takista enemmän. Niin taitaa tykätä kuopuskin, koska tämän takin pukeminen sille on ihan tuskaa ja kun sen saa puettua, kuopus riuhtasee sen heti pois. En tiedä kutittaako vai eikö muuten vain ole mieluinen. Harmi kuitenkin, kun oli tuossa jonkinverran työtä.

Sitten suuret kiitokset ja halaukset Pajupuun Suville, joka muisti minua tällaisella

Säännöt palkinnon eteenpäin jakoon ovat:
1) Valitse viisi blogia, joita arvostat luovuuden, kuvituksen, mielenkiintoisen sisällön ja/tai blogosfääriin tehdyn panostuksen johdosta millä tahansa maailman kielellä.
2) Jokainen annettu palkinto on henkilökohtainen ja sitä annettaessa mainitaan blogin kirjoittajan nimi sekä linkitetään palkittavaan blogiin.
3) Palkinnonsaaja liittää palkinnon logon blogiinsa.
4) Palkinto tulisi linkittää alkuperäispalkinnon osoitteeseen.
5) Palkinnonsaaja julkaisee säännöt omassa blogissaan.

Kansainvälisen, Uruguaysta alkunsa saaneen palkinnon alkuperäiset säännöt löytyvät osoitteesta http://arteypico.blogspot.com/2008/06/y-el-premio-arte-y-pico-es-para.html

Oon niin hirveän huono jatkamaan tällaisia, mutta jospa nyt tämän kerran. Ojentaisin siis palkinnon seuraaville henkilöille ja blogeille (ei missään paremmuusjärjestyksessä):

1. Mirzun Mippe neuloo -blogissa on kauniita ja selkeitä kuvia. Mirzu on tosi taitava käsistään ja jakaa myös omia ihania ohjeitaan meille kaikille.

2. Villapallo Villapallon neuleblogista on kirjoittanut huiman määrän mahtavia neuleohjeita ja hallitsee neulomisenkin erittäin taitavasti.

3. M ja hänen METSÄNPEITOSSA -bloginsa on mulle aika tuore tuttavuus, mutta kauniit valmistuneet työt veivät kyllä mennessään. Lankavalinnat ovat mielenkiintoisia ja niistä saa inspiraatiota.

4. Hipihuu, hymyyn suu! saa kyllä tosiaan hymyn huulille :) . Kuvat ovat pirtsakoita ja valmistuneet työt aivan ihania! Lähetän siis tunnustuksen myös Julesille.

5. Ultimecia käyttää Linnassaan aina niin kivan värisiä lankoja ja onnistuu muutenkin neulomaan aina tosi kauniita tuotoksia.

Siinä siis viisi esimerkkiä kivoista blogeista ja bloggaajista.

Nyt pitäis mennä siistimään kotia. On lauantai ja mahdollisuus yllätysvieraisiin.
Ihmettelen vain miten näin pieni perhe saa kahden illan aikana juuri suursiivotusta talosta kamalan kaatopaikan.. Se on yksi elämän suurista arvoituksista ;) .

HAUSKAA VIIKONLOPPUA KAIKILLE <3>


8 kommenttia:

  1. Ihanan väriset nuo Norosta neulotut sukat :) Pinwheel sweater on kyllä tosi söpön näköinen - väreistä tulee mieleen jäätelö :P Harmi, että ei ole kuitenkaan mieluinen lapsukaiselle.

    VastaaPoista
  2. Mukavaa viikonloppua teillekin.

    Pinwheel on todella kaunis, josko se hetken päästä miellyttäisi tyttöäsikin.

    Noroa olen hypistellyt useamman kerran, mutta en ole koskaan raskinut sitä ostaa. Värit ovat kyllä kauniit, joten pitäisi varmaan kokeilla.

    VastaaPoista
  3. Jos tuo pinwheel kutittaa, niin uitapa se joko huuhteluaineessa tai lanoliinissa. Ainakin meillä on toiminut joissakin neuleissa hyvin :)
    Mutta nätti se on kyllä :)

    VastaaPoista
  4. Pitää varmaan itsekin jossain vaiheessa kokeilla tuota noroa. Huhun mukaan sitä saa nykyään oululaisistakin lankaliikkeistä. Itse en ole uskaltautunut vielä tilannetta tarkistamaan.

    Kaunis takki edelleen. Jostain syystä alkoi haluttamaan suklaa-mansikkajäätelöä, kun sitä katselin;)

    VastaaPoista
  5. Todella kauniit sukat! Ja suloinen pikkuprinsessa villis!

    VastaaPoista
  6. Joo, löysinkin sitten tänne:-) Kiitos tunnustuksesta!

    VastaaPoista
  7. :) metsänpeitossa kiittää myös tunnustuksesta!

    VastaaPoista
  8. Hei ! Eilen tuli arvontapalkinto, oikein ihastuttava, lämmin kiitos !

    Tuo tyttösen pyörylä-villatakki on suloinen :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...