keskiviikko 21. tammikuuta 2009

Yllätyshuivi


Osallistuin ensimmäistä kertaa elämässäni yllätyshuivi KAL:iin ja tykkään kovasti. Törmäsin Lankakomerossa Kevätpäiväntasausyllätyshuivi KAL:iin ja ajattelin, että mitäpä siinä menettää, jos kokeilee. Mulla ei oo koskaan ennen ollut rohkeutta tuollaiseen, koska nuo yllätyshuivit näyttää yleensä niin monimutkaisen näköisiltä. Yllätyin kuitenkin positiivisesti siitä miten helppo ja nopea tuota on neuloa.

Aloitin huivin ensin todella ohuella kampalangalla, mutta se oli aivan liian ohutta eikä neulominen tuntunut mukavalta. Kerän toinen pää oli kateissa, joten en saanut sitä edes kaksinkertaiseksi. Niinpä päädyin sitten kuitenkin Teetee Kamenaan, kun sitä mulla sattui olemaan juuri sopiva määrä valmiina. Tänään huomasin ilokseni, että ostin muutama päivä sitten lähes saman sävyistä Isoveljeä, josta neulon sitten itselleni lapaset ja myssyn, niin on huivin valmistuttua setti valmiina. En osaa pitää huivia hartioilla, joten kaikki pitsihuivitkin päätyvät mulla yleensä kaulaa lämmittämään.

Tässä muutaman päivän sisällä on valmistunut myös esikoisen Noro-sukat ja pari tiskirättiä ja aloitettu kuopuksen Noro-sukat. En oo varma riittääkö lanka, mutta kokeillaan. Tänään voisi tikutella ne valmiiksi C.S.I. Ny:n seurassa kun sain tuon yllätyshuivin toisen vihjeenkin jo valmiiksi. Kaksi iltaa noihin kahteen vihjeeseen meni, kun joutui välissä puuhaamaan muutakin. Hyppäsin kesken kaiken mukaan, joten vihjeet oli jo valmiina. Nyt on sitten vaikeuksia malttaa odottaa seuraavaa vihjettä.

Onhan mulla tietty noita keskeneräisiä töitä tuolla korissa vaikka kuinka, mutta kun jostain syystä ei yhtään kiinnosta neuloa niitä. Ei edes Virta -sukkia, vaikka niissä ei ole paljoa jäljellä ja ne ovat kyllä tosi mielenkiintoiset neuloa. Saku- ja Sateenkaarisukat pistää jotenkin ihan älyttömästi hanttiin. Ei huvittais jatkaa niitä ollenkaan vaikkei niissä periaatteessa mitään vikaa ole. Sukkia vaan on nyt tullut neulottua vähän liikaa peräkanaa.

Palailen taas asiaan, kun saan jotain valmista.

9 kommenttia:

 1. Mukavan näköinen huivin alku :) Itsekin päätin sittenkin lähteä mukaan tähän KALiin ja valitsin langaksi myöskin Kamenan. Olen vähän jäljessä, kun lankaakaan ei ole vielä ostettuna, mutta jospa huomenna pääsisi vihdoin huivin kimppuun :)

  VastaaPoista
 2. kamena minullakin on tähän huiviin, kunhan vaan paikallistan vyyhtien paikan ;) Eli en ole aloittanut vielä, mutta tarkoitus kyllä on :D

  VastaaPoista
 3. Samasta langasta minäkin tikuttelen huivia. Näyttäisi sopivan hyvin tuohon malliin.

  VastaaPoista
 4. Hyvältä näyttää huivinpoikanen! Minullakin on tuo nyt puikoilla :)

  Halusin vielä erikseen kiitellä sinua siitä syksyllä tekemästäsi huivivaihtohuivista. Mahan kasvaessa vanha takki jäi pieneksi joululta, ja uuteen takkiin huivivaihtohuivin keltainen sopii kuin nenä päähän. Olet ollut nyt mielessä joka aamu, kun toppailen itseäni uloslähtöä varten ja kietaisen huivin kaulaan.

  Leppoisaa tätä vuotta!

  VastaaPoista
 5. Anu, AnneM ja Inkeri: Kamena vaikuttaa tosiaan hyvältä tuohon malliin. Minä oon neulonut vain kerran Kamenasta aiemmin enkä muistanutkaan että se on noin mukavan ohutta.

  Tahruska:Voi kuinka mukavaa, että huivi on ollut mieluinen :) . Ja kiva, että joku muistelee mua <3

  VastaaPoista
 6. Kivalta näyttää. Miulla on kanssa samassa vaiheessa.

  VastaaPoista
 7. Ihanan värinen :) Mä muuten melkein tarttisin kohta punaista huivia;)

  VastaaPoista
 8. Mirva: Eti netistä joku kiva huivimalli, niin neulon jossain vaiheessa. Onko langalla väliä? Millaista punasta, kirkasta, viiniä, pinkkiä vai roosaa?

  VastaaPoista
 9. Aivan ihanan auringonkeltaisen värin olet huiviisi valinnut! Kevääseen mennään! Tosi kauniita myös nuo Noro-sukat!Hyvää tammikuun jatkoa!

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...