lauantai 14. helmikuuta 2009

Jämälankojen tuhoamista


Jämälankaprojekti etenee hitaasti mutta varmasti. Valmistuneena on vasta kamalan äklöttävän imelät sukat Nellille sekä raitatossukat itselle. Puikoilla on toiset raitasukat. Vielä en tiedä kenelle ne tulee.

Ällösukat on neulottu vaaleanpunaisesta ja itse koolaamastani Nallesta. Tuohon itsevärjättyyn oli sattunut tulemaan lähes täsmälleen samaa vaaleanpunaisen sävyä mitä tuo toinen Nalle on ja siksi raidat ei kunnolla erotu. Onneksi langassa oli valkoista ja turkoosiakin edes vähän erottamassa värejä toisistaan.

Raitasukat on neulottu Isoveljen jämistä. Keräsin kaikki Isoveljeni ja arvoin raitageneraattorilla raidat. Normaalioloissa en olis koskaan valinnut tuollaisia värejä, mutta nehän sopikin tosi hienosti yhteen ja raidoituksesta tuli jännä. Lankoina siis mustaa, viininpunaista ja oliivinvihreää Isoveljeä sekä punaruskeaa Dropsin Alaskaa. Tykkään :) .

Sukkaprojekti sitten vähän hyytyi, kun ainoat paksummille langoille sopivat bambupuikkoni katkesi. Haaveilen KnitPicksin sukkapuikoista, mutta täällä niitä ei myydä eikä ole nyt ollut Seinäjoelle asiaa. Täytyy seuraavalla ostosreissulla poiketa Fionaan ostamaan puikot.

Tänään meille tulee rakas ystäväni perheensä kanssa kaukaa etelästä, joten täytyy lopettaa tällä kertaa tähän ja alkaa siivoamaan. Pöydällä odottelee kakkupohja täyttämistä ja koristelua ja työpöydällä lojuu silausta vaille valmis Minttumaari odotellen että neulon sen valmiiksi ja laitan pingottumaan. Ajattelin antaa sen ystävälleni ystävänpäivälahjaksi.

Hauskaa viikonloppua kaikille!

5 kommenttia:

 1. Hyvää Ystävänpäivää:)

  Huomasin lukiessani postaustasi, että lähettämäni lankavärit ei varmaan olleet sinulle mieleisiä:( Pidät näköjään enemmän maanläheisistä väreistä. Täytyypä ottaa tuo asia huomioon seuraavassa lähetyksessä:)

  Terveisin SNY

  VastaaPoista
 2. Oli lankavärit mieleisiä. Itseasiassa ostan itse yleensä aina kirkkaita värejä. Pinkkiä, turkoosia, petroolia yms. Harvoin tulee ostettua maanläheistä. Jotenkin nuo kuopuksen sukat vaan oksettaa mua. Niissä nuo värit on liian hempeät.

  Tuo sun lähettämä vaaleanpunakirjava Nalle on yksi mun suosikkini Nalle Coloreista :) .

  VastaaPoista
 3. Hyvää ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 4. Siis terveisin SNY. Tämä anonyyminä lähettäminen ei näköjään multa onnistu:/

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...