keskiviikko 26. elokuuta 2009

Postilaatikon antia

Äiti-puffalta tuli jo jokin aika sitten sähköpostia, että onni oli suosinut mua Kesäyön hullutus-arvonnassa. Tänään postilaatikosta löytyikin ihana palkinto. Kasvivärjättyä Seiskaveikkaa (tuoksuvadelma ja sananjalka), kaunis tiskirätti, joka näkyy seuraavassa kuvassa taustalla, sekä..

.. tällainen tosi kaunis pieni rasia, jonka sisällä valloittavan värisiä silmukkamerkkejä. Bonuksena oli vielä iso suklaapatukka, jonka kuopus jo uhkasi syödä, mutta minä sain pelastettua ja piilotettua. Aion illalla herkutella sen samalla kun katselen Frendejä.

Tässä kuvassa silmukkamerkit vielä näkyvät selvemmin. Värit ovat tosi kauniit, kamera ei osaa niitä toistaa yhtä kauniina.


Täällä on testailtu uutta Puroa ihan urakalla ja minä kyllä tykkään. Monet ovat valittaneen solmuista, värivirheellisistä keristä ja nukkaantumisesta, mutta minä en oo niihin törmännyt. "Värivirheellisiin" keriin kyllä, mutta itse en pidä sitä värivirheenä vaikka lankakerän läpi kulkeekin yksi eri värinen säie. Jotenkin se sopii tähän Puroon.

Tytöille valmistui syyspipot ihan vaan omasta päästä neuloen. Nellin pipo on väriltään Kanervikkoa ja Viivin oma taas Revontulta. Molemmat ihan kivat väriyhdistelmät. Tuolla taustalla vilkkuu myös yksi syy blogihiljaisuudelle. Ollaan nimittäin remontoitu. Pikkueteinen on uusittu melkein kokonaan ja olohuone sai uutta tapettia ja maalia seiniin. Tehosteseinä on ehdotonta lempiväriäni, tuollaista harmaaseen vivahtavaa tummaa kanervaa. Valitettavasti kamera vangitsi sen harmaana enkä osaa käyttää tässä miehen koneella olevaa kuvankäsittelyohjelmaa niin hyvin että saisin muutettua värin oikeaksi.


Ohje: Pinwheel Sweather (child)
Lanka: Novita Puro (kanervikko) 300g
Puikot: Ei hajuakaan enää

Viiville valmistui myös uusi Pinwheel entisen, pieneksi jääneen tilalle. Tuli aika mukavan näköinen, mutta reunat rullaa kovasti, koska unohdin neuloa reunaan riittävästi ainaoikeinkierroksia. Kiinnitys on omituisella naruviritelmällä. En oikein oo vielä päässyt sinuiksi Pinwheelin kiinnityksen kanssa. Jotenkin siihen on hirmu hankala laittaa napit kun en osaa tehdä napinläpiä oikeaan paikkaan neuloessa. Asiaa ei helpota se ettei tyttö suostuisi millään kokeilemaan neuletta kun se on keskeneräinen. Täytyisi kai ostaa vaikka joku iso hakaneula, jolla tuota voisi järkevämmin kiinnitellä.

Tällä hetkellä puikoilla on Novitan Tempoa. Se ei ole todellakaan yhtä miellyttävää neuloa kuin Puro, mutta ihan ok. Neulon miehelle pipoa. Viime aikoina neulominen ei oikein ole maittanut, kun on tullut aherrettua päivällä tuon remontin parissa ja iltaisin sitten taas oon istuskellut pelaamassa The Sims 3:sta tai katsomassa Faktan dokkareita. Tilasin myös muutaman Austenin leffan ja niitä on tullut katseltua. Kirjatkin ovat taas pitkästä aikaa eksyneet meikäläisen kouraan :) .

Nyt haen mukillisen kahvia, laitan ruokaa tulemaan ja menen maalaamaan olkkarin seiniä. Naapuri hakee huomenna yhden marsun häkin, joten sekin täytyy vielä tänään pestä ja desinfioida meidän Lauha-marsun jäljiltä. Lauhahan lähti paremmille herkuttelumaille alkukesästä. Tällä hetkellä kyllä tuntuu ettei työt tekemällä lopu mutta eiköhän sitä taas jossain vaiheessa ole aikaa laiskotellakkin :) .

6 kommenttia:

 1. Kyllä on kauniita Puro-töitä. Minullakin on muutama kerä odottamassa, mutta täytyy ensin tehdä kesäisemmät työt pois alta.

  VastaaPoista
 2. Suloisia pipoja!
  Olen samaa mieltä kanssasi Purosta!

  VastaaPoista
 3. Kivoja kuvia tytskyistä ja hienoja näpertelyjä taaas!!! Jos ostan muutaman kerän tuota puroa niin teetkö meijän tytöille pipot kanssa???

  VastaaPoista
 4. Mirva: Kyllä mä voin tehdä. Yhteen pipoon meni suurinpiirtein kerän verran lankaa, mutta teidän tytöt on isompia, joten saattaa mennä vähän reilu kerä.

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...