tiistai 4. elokuuta 2009

Yhteenvetoa

Nyt onkin sitten jo elokuu ja Kyh-tempaus loppui muutama päivä sitten. En ehtinyt saada kaikkia töitäni valmiiksi. Varmasti olisin ajan kannalta ehtinyt, mutta loppukuusta ei ollutkaan enää intoa kyh-projekteja kohtaan, joten kesken jäi, mutta jääköön.

Sain valmiiksi 16 projektia:

Kyh 1: Lina
Kyh 3: Viivin bolero
Kyh 4: Bluebell
Kyh 5: Rose
Kyh 7: Nukkekodin päiväpeite
Kyh 8: 6x lasinalunen
Kyh 9: Shetland Triangle
Kyh 10: Bluebell
Kyh 11: Perussukat
Kyh 12: Rintarossi
Kyh 13: ainaoikein- tiskirätti
Kyh 14: Lacy Mock Cable Cloth
Kyh 15: Lacy Diamonds Dishcloth
Kyh 16: Feather Lace Dishcloth
Kyh 18: Pitsibaskeri
Kyh 20: Bluebell

Näin ollen kesken jäi neljä työtä:

Kyh 2: Virkattu tyynynpäällinen
Kyh 6: Nellin bolero
Kyh 17: Perussukat
Kyh 19: Pitsibaskeri

Virkattu tyynynpäällinen joutaa purkuun. Käytän langan vaikka sukkiin. Nellin bolero on viittä vaille valmis. Vielä kun löytäisin innostusta sen loppuun saattamiseen. Perussukat on ihan alussa vasta eikä huvita niitä neuloa ja pitsibaskerikin on vasta puoliksi neulottu. Sen aion kyllä joskus neuloa loppuun saakka kunhan vaan saan muita projekteja valmiiksi.

Uudet ja vähän vanhemmatkin langat huutelevat lankalaatikosta. Löysin jo turkooseille Safraneille kivan ohjeen ja yllättäen sain kipinän neuloa SNY:ltäni saaduista Kamomilla-langoista Razor Camin.
Sitä on nyt neulottu ehkä 1/3 ja jännityksellä odotan riittääkö lanka. En onnistunut googlaamallakaan löytämään mitään paikkaa mistä tuota lankaa voisi tilata, joten sen saatavuus vaikuttais olevan aika heikonlaista, kun asuu täällä suhteellisen korvessa pienellä paikkakunnalla.

Kyseinen lanka on siis Nordia Produkter Ab:n Kamomillaa (100% merseroitu puuvilla) värinä 109, joten jos joku sitä omistaa kerän verran, voisi hän huikata vaikka kommenttilootaan. Tiedän sitten keneltä kysellä jos lanka loppuu kesken. Voi kyllä olla, että saan nuo omatkin langat riitämään.Kamerasta on akut loppu, joten en saanut napsastua kuvaa viimeisimmästä valmistuneesta Kyh-projektista (perussukat) enkä tuosta Razorin tekeleestä. Siispä postausta koristakoon aivan muut kuin käsityökuvat :) . Täällä on siis muiden kesäisten puuhien lisäksi pelattu ahkerasti mölkkyä. Se on ihan huippu laji :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...