torstai 25. helmikuuta 2010

Pöllö, joka kadotti siipensä

 
  
 
 
 Huu-pehmopöllö (Sanna Vatanen: Neulo, virkkaa, kirjo jämälangasta)
Lanka: erilaisia villaisia ja tekokuituisia jämälankoja.
Puikot: 5mm

Ennen neuleolympialaisia valmistui ensimmäinen työni tuosta ihanasta uutuuskirjasta. Taitaapa olla koko kirjan ensimmäinen mallikin sopivasti. Omani ei kylläkään ole yhtä hieno, kuin kirjan kuvassa, koska huomaamattani jätin omastani kokonaan pois siivet ja ihanat virkatut höyhenet. Ehkä virkkaan ne vielä joskus, ehkä en. Itseni tuntien oma silmä tottuu tuohon niin etten kohta edes muista että siitä mitään puuttuukaan eivätkä tytötkään siihen mitään lisää kaivanneet.
Täytteenä pehmossa on erilaisia jämälankoja, joten ihan mukavasti sain kulutettua turhaa nurkissa pyöriviä nöttösiä jä vähän suurempiakin keriä mitään sanomattomia lankoja, joita jostain on kerääntynyt muovipussillinen jos toinenkin. Luulen, että näitä meillä tullaan näkemään myös enemmän, kunhan vaan saan muita juttuja pois alta.

Myös edellisessä postauksessa vilauttamani raitasukat valmistuivat toissailtana, mutta ne lähtevät ystäväni varpaita lämmittämään ja lupasin neuloa sukat hänen jokaiselle perheenjäsenelleen, joten kuvaan ja bloggaan sukat vasta kun kaikki parit ovat valmiina. Sen verran voin kuitenkin paljastaa, että tuli niistä sen verran ihanat, että taidanpa neuloa samanmoiset itsellenikin.

Nyt taidan tästä hilipasta laittamaan kuopuskelle Pipsa Possu -dvd:n ja lisäämään Huu-pöllön Ravelryprojekteihini. Palaan taas asiaan, kun jotakin valmistuu.

Ps. Jos joku haluaa seurata muutakin kuin neule-elämääni, uuden blogini osoite löytyy sivupalkista ;)

8 kommenttia:

  1. Voi, miten lutuinen pehmo-pöllö. Ahaa, täytteeksi puhumattomia lankoja.

    VastaaPoista
  2. Mäkin kattelin tota pöllöä et ois joskus kiva tehdä, saas nähdä. Hieno tuli!

    VastaaPoista
  3. Keskeneräisellä huivillahan minun piti osallistuakin. Nelisen metriä huivin reunaa piti olympialaisten aikana tehdä. Totesin 5 rivin jälkeen, että se vähäkin into, mitä huivin valmistumiseen oli, meni sen siliän tien, kun päätin osallistua neuleolympialaisiin. Sitten päätin aloittaa sellaisia projekteja, jotka kiinnostivat.

    VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...