perjantai 19. helmikuuta 2010

Väliaika, kahvia ja pullaa!

 
(kuvassa neuleen värit päin prinkkalaa. Neule ei ole noin vaalea, vaan väri on turkoosimpaa ja voimakkaampaa)


Neuleolympialaiset ovat sujuneet ihan mukavasti. Neule edistyy vauhdilla vaikka koko perheeseen iskenyt flunssa ja kuume sai voimat pois. Onneksi kuume oli ohitse parissa päivässä, mutta nuha ja kurkkukipu on kova ja olo muutenkin voimaton ja sellainen puolikuntoinen. On tullut neulottua oikeastaan vain iltaisin telkkaria katsellessa tai blogeja lukiessa. Kävin ennen kisoja ostamassa Täydellisten naisten viidennen tuotantokauden, koska en välitä seurata urheilua. Valitettavasti tuli sitten nuo Täykkäritkin jo katseltua läpi ja nyt on vähän vaikeuksia keksiä seurattavaa. Onneksi meillä on PlusTV, joten pystyn katsomaan edes dokumentteja, rikos- ja sairaalaohjelmia Faktalta.

Olympianeuleesta on nyt etu- ja takakappale valmiina ja ensimmäinen hiha puikoilla. Uskoisin saavani hihan valmiiksi tänään tai viimeistään huomenna ellen sitten menetä kokonaan mielenkiintoani. Aika nopeasti tuo neulominen taittuu, kun pääsi vauhtiin eikä tuo lankakaan tunnu enää hankalalta. Takakappaletta jouduin purkamaan muutaman raastavan kierroksen ja täytyy sanoa, että mohairin purkaminen on just niin ärsyttävää mitä oon kuullut sen olevan.

Aina kun olympianeule on alkanut puuduttaa, olen neulonut kuopukselle kauluria Luccasta. Se on kyllä niin ihanaa lankaa, että sormet oikein lepää sitä neuloessa. Saavat kyllä levätäkkin, koska tein internetin syövereistä löydön ja olen nyt parin päivän ajan vähän väliä pelannut lapsuuteni suosikkipelejä Super Mariota ja Duck Talesia. Tuli ihan sellainen olo, että haluaisin jostakin sellaisen vanhan Nintendon ja nuo pelit. Ei niitä tietokoneella ole yhtään sama pelata. Yleensä en pelaa mitään muuta kuin satunnaisesti The Sims 3:sta tai Bejewelediä FB:ssa, mutta nuo nostalgiset lapsuuden pelit veivät kyllä mennessään.

Nyt taidan mennä laittamaan jotakin purtavaa ja sen jälkeen tartunkin taas puikkoihin. Tahtoisin saada neuleen jo pian valmiiksi niin että voisin kenties aloittaa vielä jonkun toisenkin kisaneuleen.
HAUSKAA VIIKONLOPPUA KAIKILLE!

1 kommentti:

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...