maanantai 24. toukokuuta 2010

Sade sade ropisee


Neuleinto hiukan laantui ihanien hellepäivien ajaksi, joten tällä kertaa ei ole mitään uutta näytettävää. Ihailkaa neuleiden sijasta perhosta, joka lennähti esikoisen kädelle. Ette usko kuinka onnessaan esikoinen oli. Ei ole aiemmin pitänyt perhosta kädessä.

Esikoisen puuvillatakista puuttuu enää hihat ja kappaleiden yhdistäminen. Nyt kaivoin taas hetkeksi kutimet esille, kun ulkona sataa ja on niin kylmäkin ettei tarkene ulos lähteä. Toivotaan että saisin hihat nopeasti valmiiksi ja takin kasaan. Kaipaisin jo päästä alottamaan jotakin muuta. Mulla on jostakin syystä kova into neuloa villasukkia ja meinasin jo ilmoittautua KesäYön Hullutuksen sukkatempaukseen, mutta ehkäpä se ajatus johtui helteen pehmittämistä aivoista, koska ilmojen viilettyä tulin järkiini ja päätin jättää väliin. En ikimaailmassa saisi 26 sukkaparia valmiiksi kuukauden aikana. Turha edes yrittää. Parasta ehkä vaan neuloskella niitä sukkia omaksi ilokseen omaan tahtiin eikä repiä turhaa stressiä asiasta.

Nyt palaan hihojen kimppuun. Jos vaikka saisi ne joskus valmiiksikin.

Edit. Vaihdoin taas pohjaa ja banneria. Ehdottomasti enemmän mun näköinen kuin se edellinen, mutta nyt sitten vaivaa tuo pieni virhe pohjan oikeassa alalaidassa. En huomannut sitä eilen enkä kyllä jaksaisi taas vaihtaa. Katsotaan nyt.. Ehkä vaihdan, ehkä en.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...