keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Pienten puikkojen kilinää


Sukkien neulominen sen kuin jatkuu. Edelleen puikoilla sukkia siskon perheelle. Raitasukat valmistuivat jo pari viikkoa sitten, mutta annoin ne jo siskolle ja unohdin tietenkin kuvata sitä ennen. Samanlaiset niistä tuli kuin aiemmin neulomistani.

Bongasin muutama päivä sitten Tokmannin mainoslehtisestä lankatarjouksen. Kolme kerää Seiskaveikkaa kympillä. Pakkohan sitten oli kävästä tutkimassa Tokmannin lankahyllyjä. Veikkahyllyt oli melkein tyhjinä. Onnistuin kuitenkin nappaamaan koriini mustan, oranssin ja vihreän kerän. Ajattelin neuloa niistä nopeasti käyttösukkia itselle ja ehkä tytöillekkin. Mun omissa villasukissani on jokaisessa reikä kantapään kohdalla, joten olisi jo aika tikutella sukkia itselleen. Mutta eikös se yleensä niin mene ettei suutarin lapsilla ole kenkiä?!

Neulomisen lisäksi aika kuluu työhuoneen sisustamisen merkeissä. Tänään sain jo kiinnitettyä verhotangon ja laitettua verhot toiseen ikkunaan. Vielä pitäisi kiinnittää toista ikkunaa varten verhokisko kattoon ja sitten alkaakin tuolinmaalausurakka. Aion käyttää autotallista löytyneen vanhan nojatuolin hyödykseni työhuoneessa kunhan saan maalattua puunväriset käsinojat ja jalat valkoiseksi ja päällystettyä vanhan päälliskankaan, johon esikoinen on joskus elämänsä alkutaipaleella kaatanut kaakaonsa. Vielä pitäisi päättää millaista kangasta siihen ostaisi. Ehkäpä mustaa vakosamettia.. tai sitten jotakin violettiin vivahtavaa.

4 kommenttia:

 1. Argh kun menetän hermoni tähän bloggeriin, kun vetää aina kuvat noin rakeisiksi. Osaisko joku kertoa miten voisin estää sen? Omalla koneella kuvat näyttää kuitenkin ihan hyviltä, mutta Bloggerissa taas suttuisilta.

  VastaaPoista
 2. Kivan väriset sukat!

  Mulla näkyy nuo sinun kuvat ainakin ihan hyvin. Mutta mulla kuvat menee ainakin rakeiseksi omassa blogissa jos sörkin suoraan html-koodista kuvan kokoa. Jos kuvan koon muuttaa siihen kokoon kun sen haluaa, pitää muistaa tsekata kuvan suhteet ja vaihtaa myös resoluutio oletuksena olevasta s400 isommaksi s1600.

  Tuonne koodia pääset sörkkimään kohdasta: Muokkaa HTML-koodia.

  VastaaPoista
 3. Kyllä mullakin näyttää ihan hyvältä nuo kuvat. Kauniit sukat! =)

  VastaaPoista
 4. Ihanat värit!
  Sukat,ne on ajankohtaisia nyt kaikkialla:) Meillä kun on reikä seinässä(ikkunat tulee vasta torstaina)niin vähän lattioilla ns.vetää...
  Prismassa oli ihan kivasti Seiskaveikkaa 3,5e/kerä, mutta Nallea en löytänyt oranssina:(

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...