torstai 30. syyskuuta 2010

Pinkin päänvaivan paluu

Tästä esikoisen puuvillatakista olen kirjoittanut täällä aina silloin tällöin jo monta kertaa aiemminkin. Jostain syystä takin hihat tuottivat päänvaivaa ja puikkojen seinille lentelyä, joten neule sai jäädä jäähylle koriinsa pitkäksi aikaa. Tänään kaivoin keskeneräisiä töitä esille ja sieltähän tuokin neule osui silmiini. Pyysin tyttöä kokeilemaan sitä päälleen, jotta näen onko se jo ehtinyt jäädä pieneksi. Samalla valittelin etten onnistu niitä hihoja siihen neulomaan. Tyttö kysyi ihmeissään miksei takista voisikin tulla liivi. Niin.. Miksei?
Eipä siis muuta kuin virkkuukoukku käteen. Kerros kiinteitä silmukoita molempien hiha-aukkojen reunaan ja tadaa! Liivi on valmis!
Tyttö ihastui siihen niin, että on pitänyt sitä päällään koko päivän. Kuvissa ei tietenkään jaksanut olla nätisti, vaan piti taas päästä irvistelemään ja typeröimään :D .


Malli: Pitkähihainen DROPS jakku ilman hihoja ja vähän lyhyempänä
Lanka: Garnstudio Drops Safran
Puikot: Ei harmainta haisua, mutta veikkaan 3mm KnitPron puupyöröt


Nappeina kirpparilta löytyneet kiiltävät napit, jotka tietenkin osuivat nappikasasta ensimmäisenä tyttären silmiin. Onneksi ne kyllä sopivat tuohon neuleeseen ja tekevät siitä hiukan juhlavankin.


Liivin mallineule oli helppoa neuloa ja yksinkertaisen kaunista.

7 kommenttia:

 1. Nätti neule ja toimii hyvin liivinä!

  VastaaPoista
 2. Kaunis liivi ja mainiot kuvat neidistä! Kiva kun tuli tykätty vaate!

  VastaaPoista
 3. Hieno liivihän siitä tuli, ja pääasia että käyttäjä tykkää <3.

  VastaaPoista
 4. Tosi söpö ja toimii hienosti liivinä! Ihanat kuvat. <3

  VastaaPoista
 5. Hyvältä näyttää! Neulepuserosta liivi oli minullakin juuri ratkaisu lastenneuleeseen viime viikolla -hihat on yliarvostettuja ja sitä paitsi väsyttäviä neuloa!

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...