tiistai 5. huhtikuuta 2011

7 asiaa


Hanna Tulppaaniunesta ojensi meikäläiselle tunnustuksen. Enpä muista onko tässä blogissa tätä tunnustusta vielä nähtykään :) . Kiitosta vaan Hannalle!
Nyt minun sitten pitäisi kertoa seitsemän ennenkuulumatonta asiaa itsestäni.. Niitäpä onkin vaikea keksiä. Tuskin oikein mikään on ennenkuulumatonta, mutta kokeillaan..

1. Olen älyttömän kova stressaamaan, joten pyrin olemaan hommaamatta itselleni liikaa tekemistä. Varsinkin erilaisten juhlien järjestäminen stressaa mua niin että oon esim. tyttöjen synttäreiden jälkeen aina ihan poikki.

2. Lähes jokaiseen kesäiltaamme kuuluu kokoontuminen kaveriporukalla joko meille tai siskon luokse grillaamaan ja pelaamaan mölkkyä. Se on niin mukavaa etten meinaa jaksaa enää odottaa kesää.

3. Lapsuuteni haaveammatti oli maatalouslomittaja. Mulla oli jopa oma hoitovasikka, jota kävin serkkutytön kanssa hoitamassa ainakin yhden kesän ajan.

4. Lapsena olin myös todellinen heppahullu. Eräänkin kesän aikana poljin (samaisen serkkutytön kanssa) melkein joka päivä 40 kilometriä naapurikuntaan hoitamaan hoitoheppaamme.

5. 16-vuotiaana suunnittelin lähteväni lukemaan lakia ja eläväni koko loppuelämäni sinkkuna tehden töitä juristina Helsingissä tai jossain muussa isossa kaupungissa. En oikein muista mihin nuo haaveet sitten kaatuivat, mutta tällä hetkellä olen naimisissa, kotiäiti ja kaukana juristista :D .

6. Kun nyt kerran lapsuudesta puhuttiin, niin kerronpa nyt sitten senkin, että päätin pienenä mennä katsomaan laitumella olevia lampaitamme, tipahdin aitauksen sisään ja vihainen pässi puski minua aikansa kunnes setäni kuuli avunhuutoni ja tuli auttamaan minut pois. Ikää meikäläisellä oli ehkä n. 4-5 vuotta.

7. En oikein pidä autolla ajamisesta. Osaan kyllä liikennesäännöt, mutta en välitä varsinkaan kaupunkiajosta. Kesäisin kuitenkin tykkään ajaa maanteitä pitkin ilta-auringon paisteessa musiikki täysillä soiden. Uusissa kaupungeissa ajaminen pelottaa aina.

1 kommentti:

  1. Noita kesäiltoja odotan kyllä minäkin! Kesä on vaan niin parasta!!!

    VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...