torstai 2. kesäkuuta 2011

Päivä 2


Kyh nro 2 lähtee puikoille näillä näppäimillä. Tällä kertaa päätin valita vähän helpomman mallin ja paksumman langan. Mallina hauskan näköisen kahdella puikolla neulotut jämälankasukat (Lilly Secilie Brandal, Bente Myhrer: Neulekirja, Uusia malleja perinteisin menetelmin).

Kai-Meit eivät edistyneet mitenkään huikeasti eilisen päivän aikana. Oli niin paljon muuta puuhaa. Sain kuitenkin ensimmäisen sukan varresta kymmenisen senttiä neulottua. Lanka on aivan ihanaa. Pehmeää ja sopivan liukasta. Värikin on tosi kiva. Tuossa kuvassa neulejälki näyttää paljon epätasaisemmalta kuin luonnossa.

Tänäänkin pitäisi mm. siivota ja vierailla miehen mummun luona vanhainkodilla. Lisäksi ehkä kestitä vieraita, joten katsotaan nyt miten sukat tänään etenevät vai etenevätkö mitenkään. Täytyy nyt ainakin luoda silmukat puikoille jos en muuta ehdi.

3 kommenttia:

 1. Ihanan värinen toi vihreä lanka, varsinkin neulottuna! Osaan kuvitella miten kauniit valmiit sukat on.

  VastaaPoista
 2. Mainio tuo raitasukkamalli. Samassa veneessä ollaan. Sukkasarjassa minäkin olen. En pitäisi sitä mahdottomana urakkana.

  VastaaPoista
 3. SViU: Mä tykkään kans tuosta väristä tosi paljon. Kauan aikaa kaupassa pähkäilin otanko violetin vai tuon vihreän, mutta päädyin sitten vihreään kuitenkin.

  Inkeri: Sä taidat olla nopea sukankutoja? Mulle tää urakka nimittäin tuntuu erittäin mahdottomalta :D .

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...