lauantai 4. kesäkuuta 2011

Neljäs kyhäilypäiväNeljäntenä Kyh-työnä aloitin Escalerilla -sukat. Tämähän on ensimmäinen oma mallini ja nyt onkin tarkoituksena koeneuloa itse oma ohjeeni ennen kuin annan sen muille koeneulottavaksi :D .

Olisiko täällä ketään, joka haluaisi sukkamallin koeneulojaksi? Malli tulee olemaan ilmainen, joten kaikki halukkaat saavat sukkia myöhemmin neuloa ihan vapaasti, mutta mielelläni antaisin ohjeen ensin vaikka kahden tai kolmen ihmisen neulottavaksi. En tosin ihan heti, koska ohjeesta pitää tehdä vielä kunnollinen versio.
Halukkaat voivat laittaa kommenttia tulemaan. Valitsen vaikkapa kolme ensimmäistä ilmoittautunutta.


Eilistä Kyh-työtä sain neulottua tämän verran. Ihan mukavaa neulottavaa paitsi että joudun neulomaan sitä kahdella sukkapuikolla ja siksi saan pelätä koko ajan että silmukat karkaavat puikoilta. Pitkiä puikkoja omistan vain alkaen koosta 4mm ja kaikki 3,5mm pyöröpuikot taas on kiinni toisissa töissä.

Päivä on ihanan aurinkoinen. Saa nähdä paljonko saan tänään neulottua. Voi olla, että tulee oltua enemmänkin ulkosalla sekä tehtyä täällä sisällä vähän isompaa viikkosiivousta.

Edit. Valitan muutamassa viimeisimmässä postauksessa erittäin huonoa kuvanlaatua. Kameran paristot vetää viimeisiään enkä koskaan muista ostaa uusia.

6 kommenttia:

 1. Mä oon joskus teippaillut maalarinteipillä stopparit sukkapuikkojen päihin ettei silmukat karkaile. Hyvin on toiminut ja saa helposti pois :)

  VastaaPoista
 2. Heippa!

  Voisin mielelläni koeneuloa sukat :)) Kuulostaa jännältä!

  VastaaPoista
 3. minäkin voisin koeneuloa :).

  tökkää puikkoihin pyyhekumit tai sinitarramöykyt, niin ei silmukat karkaile :).

  VastaaPoista
 4. Minäkin voisin koeneuloa sukat.

  VastaaPoista
 5. Inka, taitava tyttö. ja Inkeri: Palaan asiaan jossain vaiheessa :) .

  VastaaPoista
 6. Kiitos :) Jään odottelemaan, ei kiirettä! Hauskoja kyhäilyhetkiä kesäkuuhun :))

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...