keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Kun ei osaa päättää


Eilen alkoi kovasti virkatuttamaan, joten kaivoin virkkauskorista esiin jo kuopusta odottaessani aloittamani aaltopeiton. Hienosti se etenikin ainakin viitisen väriraitaa.

Oikeasti pitäisi kylläkin neuloa tätä:


Siitä saisi ihanan muhkean neuleen niille viikonlopuksi luvatuille 20 asteen pakkaskeleille.


Tänään alkoi sitten kuitenkin sukatuttamaan, joten yhtäkkiä huomasin puikoilla olevankin uudet sukat. Isona niistä tulee Cookie A:n Lindsayt. Lankana on vuosia lankalaatikossa marinoitunutta Colinetten Jitterbugia värissä wasabi. Väri on niin ihana!

Jään mielenkiinnolla odottamaan alkaako huomenna huivituttamaan tai kenties lapastuttamaan ;) .

2 kommenttia:

  1. Voi, niin tuttua! Aloitan jotain jo kesken olevaa, teen muutaman rivin tai jopa tunnin, sitten siirryn keskeneräiseen sukkaan, saatan tehdä sen jopa loppuun, no ehkä välissä vähän tisirättiä vois virkata...
    Jotain varmaan ahdistaisi tällainen poukkoilu, mutta minusta on mukava tehdä montaa asiaa fiiliksen mukaan. Ja kuitenkin saan kaikki valmiiksi, jos nyt en ihan heti paikalla, niin joskus kuitenkin :O)

    VastaaPoista
  2. Tuttua puuhaa! On se kumma, kun aina löytyy jotain parempaa tekemistä kuin nuo keskeneräiset.. =D Nimim. onneksi enää kaksi työtä kesken mutta kumpikaan ei inspiroi. Pöh. =)

    VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...