tiistai 11. maaliskuuta 2014

Paperia puikoilla


Eihän paperinarua lasketa langaksi, eihän? Sehän on narua eikä lankaa.. Myyjä ainakin oli kanssani samaa mieltä. En siis mokannut langanostolakkoani.
Menin nimittäin hankkimaan vyyhdillisen paperinarua, josta aloin neuloa pöytäliinaa olohuoneeseen. Toivon sen valmistuvan pääsiäiseksi, koska onhan tuo värikin aika pääsiäismäinen. Ei vaan ole mitään maailman mukavinta neulottavaa. Sormet on ihan verillä, kun tunnin verran tuollaista neuloo. Hitaasti siis edistyy.


Meidän Pikkuruinen kasvaa sen verran joutuisasti, että vaatelipastoa siivotessa tajusin ettei sillä ole sopivan kokoista neuletakkia lainkaan ja villahousutkin jäävät pian pieniksi. Pistin siis puikoille pienen neuletakin Dropsin Alpacasta. Tämä lanka sentään on omista varastoista. Tämänkään neulominen ei tahdo edistyä. Mallineule on sen verran hidasta neulottavaa. Varsinkin kun lanka on niin liukasta. Mutta hiljaa hyvä tulee.

Oma, aiemmin aloittamani neuletakki ei ole edistynyt sitten silmukan vertaa. Ohje oli jotenkin vaikeaselkoinen ja sen kanssa on tuntunut muillakin olevan hiukan ongelmia, joten tällä kertaa ei vika vissiin ole pelkästään omassa ymmärryksessäni. Vielä minä senkin takin joskus neulon, mutta saa nyt nähdä minä vuonna sen teille valmiina esittelen.

Tänään en kuitenkaan ehdi neulomaan, sillä täytyy tästä alkaa järjestelemään esikoisen huomisia kymppisynttäreitä. Leivottavaa ja siivottavaa riittää.

8 kommenttia:

 1. Juu, paperinaru ja lanka on ihan eri asioita :) Tuli mieleen, että kostutatko tuota paperinarua jotenkin samalla ku neulot? Äitini virkkasi ja neuloi paperinarusta joskus jotain ja sanoi, että se auttaa.. Ite en oo viittinyt ees kokeilla, ku kuulostaakin kovin hankalalta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo kostuttanut. En oo koskaan edes kuullut tuollaista ja jotenkin tuntuu etten viitsi edes kokeilla. Märkä lankakin on tosi inhottavaa neuloa. Voisin kuvitella samaa paperinarustakin.

   Poista
  2. Ideana on kai saada se paperinaru vähän helpommin työstettäväksi. En tiedä, ku en itse oo kokeillut, mutta niin kai suositellaan :)

   Poista
  3. Mä olin joskus vuonna keppi ja kivi jollain paperinarukurssilla ja siellä tosiaan sitä narua kasteltiin, mutta en ollenkaan osannut ajatella, että neuloessakin se vois helpottaa. Taidan kuitenkin jättää kokeilematta. Pelkään, että väri leviää. Mutta kiitos vinkistä kuitenkin :) .

   Poista
 2. Ihanan vihreä tuo paperinaru :) ajatella se pääsiäinenkin on pian täällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä. Tuntuu, että justhan se vasta oli! Mä en meinaa enää millään pysyä vauhdissa mukana, kun vuodet vierii niin nopeasti.

   Poista
 3. Sinut on haastettu kuvahaasteella: http://silmukkameditaatioita.blogspot.fi/2014/03/kuvahaaste-35-inspiraatiohyllyt.html . Osallistuminen on vapaaehtoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta, mutta jätän tällä kertaa väliin. Meillä kun ei oikeastaan ole kirjahyllyä. Tai on, mutta siellä on kaikkea muuta kuin kirjoja :D .

   Poista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...