lauantai 29. maaliskuuta 2014

Terveisiä sairastuvalta!


Keskeneräisten korissa on tapahtunut pienimuotoinen kevätsiivo. Esikoisen luistinsukat joutivat purkuun ja aloitin niiden langasta sekä ihanan ruskeasta Opalista Broken Seed -sukat. Kuva on otettu tosi huonosta kohtaa, koska jostain syystä tuossa yhdessä puikkojen vaihtumiskohdassa kuvio on tosi typerän näköistä. Muuten kyllä broken seed on ihan kauniin näköistä ja helppo neuloa. Näissä sukissa ei ehkä ole ihan parhaat värit. Kohta on ensimmäinen sukka valmis, mutta ei niistä kyllä esikoiselle sukkia tullut. Omaan jalkaan ne taitaa olla sopivat. Loin vanhasta tottumuksesta 16 silmukkaa per puikko ja vasta jonkun verran neulottuani tajusin että eihän mun itelleni pitänytkään sukkia neuloa. No ei se mitään. Kerroinhan juuri edellispostauksessa reikäisistä sukistani, joten kyllä mulle aina sukat kelpaa ;).


Yhdet raitasukatkin valmistuivat. Jouduin käyttäämään toisen sukan kantapäähän ja kärkeen mustaa lankaa ruskean sijasta, koska onnistuin hukkaamaan ruskean lankakerän. Löytyihän se tietenkin heti sen jälkeen, kun sukat tulivat valmiiksi, mutta en alkanut purkamaan. Nämä on ihan vaan tälläiset sekunnissa neulotut perussukat seiskaveikkojen jämistä, joten ei näistä sen enempää. Valmiiksi kuitenkin tulivat.

Pääsi korista muutakin purkuun. En onnistunut saamaan valkoisesta virkatusta neuletakista yhtään minkään näköistä, joten purin pois. Nyt on taas helpompi hengittää, kun ei ole liikaa keskeneräisiä neuleita korissa huutelemassa.

Täällä viimeiset viikot ovat kuluneet sairastellessa. Sitkeää nuhakuumetta ja ainakin yksi todistettu korvatulehdus. Alkaa jo pikkuhiljaa pää hajota, kun yöt menevät suurimmaksi osaksi valvoessa, niistäessä pienimmäisen nenää, laittaessa suppoja ja tukkoista vauvaa heijaten ja rauhoitellen. Sais jo nämä pöpöt riittää..

5 kommenttia:

  1. Mäkin tässä vähän aika sitten laitoin keskeneräiskopasta juttuja kokonaan pois. Kun huomasi ettei vaan edisty tai sitten että ei enää edes huvita joku työ.. Ei sitten enää ahdistanut niin paljon kun sai kokonaan pois.. :)) Pikaista paranemista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On sekin kumma, kun pitää tuollasista asioista stressata, mutta mä oonkin tosi kova stressaamaan ihan kaikkea :D . Kaikki keskeneräinen ahdistaa.

      Poista
  2. Ikävä sairastelukausi teillä. Toivottavasti se hellittää otteensa pian.
    Miun mielestä noissa broken seedsin väreissä ei ole mitään vikaa. Omaan jalkaani ottaisin koska vain. Se on muutenkin mielenkiintoisen näköistä pintaa. Muille varmaan vanha juttu, mutta mulle noviisineulojana kutkuttavan uusi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei noissa väreissä sinänsä mitään vialla ole, mutta luonnossa tuo ruskea lanka ei meinaa erottua varsinkaan tuosta punasesta ja oranssista osiosta. Olis ehkä pitänyt olla vähän tummempaa tai eri sävyä. Mutta ihan nätit ne on noinkin :) .

      Nää on mulle kans ekat broken seedit, vaikka monethan niitä on jo vuositolkulla neuloneet. Mä oon aina kuvitellut, että sen neulominen on sellasta ihme pipertämistä, kun tuo kuvio näyttää sellaselta, mutta ei siinä tarttekkaan kun vuorotella oikeita ja nurjia silmukoita ja pelkkää oikeaa :) .

      Poista
  3. Karvasi tuo minunkin lankani, taitaa olla alpakan ominaisuus, toivotaan että vähenee jatkossa...

    Broken seed on ihana malli, pitäisi aloittaa uusia sukkia tuolla taas :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...