sunnuntai 23. elokuuta 2015

Pienelle prinsessalle
Lanka: Drops Cotton-Merino (reilut 2 kerää)
Puikot: 3,5mm ja 4mm
Fiilis: Nyt taisi mennä melkein kaikki nappiin :)

Ystävät saivat pienen tyttären viime kuussa ja halusin neuloa jotakin kivaa pikkuiselle. Neuloin jo aiemmin junasukat varastoon odottelemaan ilmaantuisiko niille joskus käyttäjä, mutta pelkät junasukat tuntui kovin pieneltä muistamiselta. Niinpä etsiskelin netistä nättiä, mutta nopeasti neulottavaa vauvan neuletakkia ja löysinkin Suuri Käsityö -lehdessä julkaistun Prinsessa Estellen nutun.

Nuttu oli nopea ja helppo neuloa. Lanka on aivan ihanaa. Ensimmäistä kertaa neuloin tuota Dropsin Cotton-Merinoa. Ihanan pehmeää, mutta kuitenkin puuvillamaista ja väri on jotenkin niin ihana. Tuollainen meleerattu harmaa. Tätä lankaa ostan aivan varmasti lisää ja teen omillekkin tytöille siitä jotain.

Napitkin sattui löytymään omasta varastosta. Toiselta puolelta helmiäistä ja toiselta puolelta tuollaista mattapintaisempaa. Päädyin laittamaan mattapinnan ulospäin ja nehän istuukin takkiin oikein nätisti.
Vielä en ole nähnyt ystävien uutta perheenjäsentä, mutta täytyy lähiaikoina käydä nuuskuttelemassa.

*Pahoittelen edelleen puhelinkuvia. En edes voinut käsitellä niitä mitenkään, kun läppäriltäni puuttuu vielä kuvankäsittelyohjelma. On tämän koneen kanssa saanut tapella viime aikoina, mutta eiköhän tämä tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...