maanantai 24. elokuuta 2015

Ruusu ystävälle


Lanka: Novita virkkauslanka
Koukku: olisikohan ollut 2,5mm pienemmässä ja 3mm isommassa
Fiilis: Isompi on liian raskaan näköinen, pienempi on just hyvä.


Ystävä kysyi kerran osaisiko virkata hänelle jonkinlaisen ruusun rintaan ristiäisiä varten. En oikein loista virkkaamisessa, mutta lupasin yrittää kun suurinpiirtein oikean väristä lankaakin sattui löytymään lankalaatikosta.

Ohjeena käytin jo aiemminkin kokeilemaani ruusuohjetta ja sen avulla onnistuin saamaan aikaan kaksi eri kokoista ruusua. Ensimmäisen virkkasin kaksinkertaisella langalla, mutta kun se näytti omaan silmään aika raskaalta ja isolta, virkkasin vielä samanlaisen yksinkertaisella langalla ja pienemmällä koukulla. Heti tuli paljon parempi ja tuon siromman ja ilmavamman ruusun ystäväkin sitten valitsi.


Taustalle ompelin rintakorupohjan ja vaikka itse sanonkin, niin aika nätti siitä tuli. Toivottavasti on sellainen kuin pitikin. Tilasin samalla itsellenikin rintakorupohjia, koska näitä voisi virkata omaankin varastoon vaikka eri värisinä. Hiuspompuloihin olen näitä aiemmin kiinnittänyt ja ne pompulat ovatkin olleet eniten käytössä omilla tytöillä. Aina jos saa valita, niin ruusupompula pitää laittaa varsinkin nelivuotiaalle.

4 kommenttia:

 1. Nättejä, voi kun itekin osais.

  p.s. Sait juuri uuden lukijan ;)

  VastaaPoista
 2. Tosi kaunis! Ja kiitos ohjevinkistä ja -linkistä, taidan kokeilla samantien :)

  VastaaPoista
 3. Ihana! en osaisi ikinä tehdä noita mutta niin kauniita katsella! Kiitos kun jaoit :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...