tiistai 26. tammikuuta 2016

Vain tahroja linssissä, älä siis suutu..


Koska mitään ei taas tunnu valmistuvan, näytetään sitten edes keskeneräisiä.
Anelmaisiahan minä en ikinä tee! En varmana! Niijo!
Koskaan ei pitäis sanoa ei koskaan, koska siinä on ensimmäinen Anelmainen valmiina. Niitä vaan tuntui tulevan jo korvista pihalle ainakin eräässä FB:n sukkaryhmässä.


Vuosi, pari takaperin ostin Halpa-Hallin alekorista pari kerää kivan väristä Regiaa. Nyt vihdoinkin päätin laittaa langan puikoille ja siitähän tulee itseasiassa aika kivan näköistä. Kuva nyt ei oikein anna oikeutta langalle, kun vasta jälkikäteen huomasin, että linssissä on sormenjälkiä. Sori siitä.


Nämä Niina Laitisen September Socksit oli tarkoitus neuloa ystävän tytölle, mutta kesken neulomisen alkoi pelottaa riittääkö lanka, joten neuloin sitten omaan jalkaan. En edelleenkään tiedä riittääkö jalka edes näihin 37 kokosiin. Lanka on Novitan 7 veljestä Nostalgiaa, jota sain anopilta ja kälyltä joululahjaksi. Huomasin vasta näitä neuloessa, että Nostalgia onkin 100g kerissä eikä 150g niin kuin normaali seiskaveikka. Ajattelis 100g riittävän kahteen naisen sukkaan, mutta omituisen vähän sitä tuntui tämän ensimmäisen sukan jälkeen jäävän jäljelle. Liekö vajaa kerä tai sitten en vaan osaa arvioida langankulutusta.

Me vasta selvittiin viikon kestäneestä, koko perheen sängyn pohjalle kaataneesta, influenssasta. Siksi neulominenkaan ei ole kamalasti maistunut. Nyt on parina iltana taas tullut tartuttua puikkoihin ja alkaa taas neulominenkin luistaa. Vielä tämä ja ensi viikko kotona ja sitten täytyykin totutella uuteen työssäkäyvän perheenäidin arkeen. Saa nähdä jääkö sitten enää yhtään aikaa neuloa. Jännittävää!

2 kommenttia:

  1. Heitin tuossa vaa'alle taannoin valmistuneen september socks -parin ja painoksi tuli 114g. Mutta toivottavasti sulla riittää lanka! Kivan näkösiä sukkia tulossa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voihan pyrstö! Täytyy sitten vaan kysäistä jos joltain löytyy jämiä tai ostaa uus kerä ja neuloa lisäksi vaikka kuopukselle sukat.

      Poista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...