torstai 28. tammikuuta 2016

Tupsullinen yllätyspipo


Ohje: Classic Cuffed Hat by Purl Bee
Lanka: Himalaya Efsun 
Puikot: 4mm
Fiilis: Oi, ku kiva! Nopea, helppo. Kaunis.

Vihreästä väristä pitävä esikoinen pyysi taannoin neulomaan itselleen vihreän tuubihuivin. Esittelinkin huivin jo aiemmin blogissa ja nyt neuloin viimeisestä kerästä vielä huiviin sopivan pipon. Tarkoitus oli aluksi neuloa pipo patenttineuleella niin kuin huivikin, mutta en löytänyt mistään kivaa ohjetta. Omat sävellyksistäni tulee aina väärän kokoisia, joten päätin etsiä ohjeen Ravelrystä. Nopean etsimisen jälkeen törmäsinkin tähän Purl Been ohjeeseen.


Ohje oli selkeä ja helppo ja kuin tehty tälle langalle. Toivottavasti esikoinen tykkää pipostaan. Laitoin valmiin pipon tytön tyynylle ylläriksi :) .
8-vuotiaskin sanoi haluavansa samanlaisen pinkkinä, joten eiköhän edessä ole piipahdus Paapoon lankaostoksille. Tätä Himalaya Efsunia sai muistaakseni pinkkinäkin. 


Tämän pipon neuloin aikuisen koossa ja uskoisin, että sama koko on sopiva myös tuolle 8-vuotiaalle. Itselleni neuloisin ehkä vähän isomman. Ohjeessa oli koot myös vauvalle ja lapselle. Jos oikein innostun, niin saatanpa neuloa samanlaiset eri väreissä myös 5-veelle ja kuopuksellekkin. On joutuisa ja mukava malli neuloa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...