maanantai 28. maaliskuuta 2016

Puhallanpa vähän pölyjä blogin päältä


Ohje: Perussukat vaan ihan ilman ohjetta.
Lanka: Drops Delight
Puikot: 2,5mm
Fiilis: No tuli niistä aika kivat.

Töiden aloitus on ollut sen verran rankkaa, että oikein mitään ei ole valmistunut puikoilta. Keskeneräisiä on kyllä vaikka millä mitalla, koska aloitan jatkuvasti uusia töitä ja ne sitten jää tuonne jonnekkin hyllyille ja laatikoihin pyörimään.


Ajan ja motivaation puutteen takia tein päätöksen lopettaa SOblogeissa. Koen, että jos haluan olla mukana, täytyisi olla aika tavalla aktiivisempi myös täällä blogin puolella. SOblogien myötä tapasin uusia ihania ihmisiä ja sain tutustua erilaisiin puoteihin, joten on haikeaa jättää SOblogit taakseen, mutta ehkä näin on parempi. Enää ei tarvitse potea niin kamalasti huonoa omaatuntoa siitä että päivitän blogia tuskin koskaan.

Enköhän minä vielä palaile tänne blogin puolelle vähän aktiivisemmin kunhan sopeudun kunnolla työssäkäyvän äidin elämään. Nyt ei vaan riitä energiaa kaikkeen mihin haluaisi.

Kuvassa näkyvät pikkuiset raitasukat neuloin kuopukselle päiväkotisukiksi. Kuopus kasvaa sellaista kyytiä että vähän väliä huomaan vaatteiden ja sukkien jäävän pieniksi. Onneksi noin pienet sukat valmistuu melkein hujauksessa.

6 kommenttia:

 1. Mulla on vieläkin aika samat fiilikset vaikka töihinpaluusta on jo yli vuosi :) Välillä, ihme kyllä, jotain valmistuukin, mutta kuvaaminen ja bloggaaminen ovat aivan ylivoimaisia tehtäviä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kyllä jännää, miten työ tahtoo viedä kaikki mehut. Ennen neuloin paljon rentoutuakseni. Nykyään selaan FB:n neuleryhmiä ja Ravelryä. Imen ideoita ja mietin mitä mistäkin langasta voisin neuloa, mutta sitten se itse neulominen tahtoo kuitenkin jäädä.

   Poista
 2. Kuvaaminen ja bloggaaminen on tosiaan aikaa viepää homaa, mutta toisaaltaan aikas mukavaa silloin kun sitä tekee. Itse bloggailen ehkä kerran kaksi kuussa, muuhun mulla ei riitä aika. Kauniit sukkaset olet tehnyt ja onnea työelämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.
   Ehkä tämä munkin bloggaaminen tästä taas jossain vaiheessa piristyy ja säännöllistyy. Väkisin en viiti mitään kirjoittaa.

   Poista
 3. Onpas upean näköiset!

  Kaikkea ihanaa viikkoosi!

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...