lauantai 11. kesäkuuta 2016

Elvytysyritys


Ohje: Perussukka omasta päästä
LankaRegia Design Line "Stripe Collection" by Kaffe Fassett 
Puikot: 2,5mm Knit Pro Zing
Fiilis: Tykkään väreistä. Perussukat on aina perussukat :) .

Yritän taas antaa tekohengitystä tälle kuolevalle blogilleni. Aika kuluu töissä ja työpäivän jälkeen en jaksa oikeastaan muuta tehdä, kuin maata sohvalla. Syynä väsymykselle on marraskuussa syntyvä pieni ylläripylläri ;) . Neulontakin on jäänyt vähemmälle, mutta aina silloin tällöin jotain päätyy valmiiksi asti.

Joskus vuosi, pari takaperin Halpa-Hallissa myytiin tätä Regian lankaa. Tykkäsin väreistä, joten ostin pois. Alkuvuodesta loin langasta ekat silmukat ja tuossa jokin aika sitten sain vihdoinkin sukat valmiiksi. Ihan kivat niistä tuli. Lankaa jäi vielä jäljelle ja taitaa minulta tosiaan löytyä toinenin kerä samaa lankaa.


Ohje: Elsit by Niina Laitinen
Lanka: Novita Nalle
Puikot: Knit Pro Zing 3mm (?)
Fiilis: Kauniithan ne on, mutta omaan jalkaan hiukka pienet.

Elsit taisi valmistua jo ennen noita perussukkia. Pidän vihreästä, joten nappasin ruokakauppareissulla kärryyn kerällisen vihreää Nallea. Yleensä ostan nykyään harvoin Novitaa, mutta jotenkin tämä väri miellytti enkä voinut vastustaa kiusausta. Tiesin heti, että neulon langasta jonkun Niina Laitisen mallin, koska ne on tehty Novitan langoille.

Nämä sukat odottelevat nyt laatikossa sopivia jalkoja, joita pääsevät lämmittämään. Samoin kävi noille perussukille. Mikähän siinä on, että tulee aina neulottua liian pieniä tai isoja sukkia..

13 kommenttia:

 1. Tykkään raitasukista eli langan väreistä. Onnea yllärin odotukseen!
  Yksi isoäiti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä kans ihastuin jotenkin noihin väreihin.
   Kiitos onnentoivotuksista :) .

   Poista
 2. Ihania sukkia olet tehnyt ja onnea yllärisi odotukseen <3 toivottavasti kaikki menee hyvin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt on rv 16+2 ja ainakin tähän mennessä kaikki on mennyt hyvin. Väsymys vain on tosi kova, mutta eihän se ole ihmekään kun on neljä lasta jo ennestään ja kaksivuorotyö.

   Poista
 3. Hei ihania uutisia! Päivittele vähän vauvajuttujakin ;)
  Meilläkin täällä odotellaan pikkukolmosta,vihdoin. Parin vuoden toivomisen ja yrittämisen jälkeen. Hän on täällä ihan pian, nyt rv 37+2. On tämä niin ihanaa, isot tytöt 05 ja 08 syntyneet odottavat ihan innolla. Kuten tietysti me vanhemmatkin :) raskausuutiset on aina niin ihania, pieniä ihmeitä matkalla maailmaan <3
  Tsemppiä arjen pyöritykseen, lepäät hyvällä omalla tunnolla kun siltä tuntuu! Minä jäin ensin toukokuun alussa kesälomalle ja sitten äitiyslomalle, kyllä se jo 30 viikolla olikin ihana jäädä kotiin. Paljon on tietysti kotonakin puuhailtavaa, mutta voi levätä kun siltä tuntuu.
  Hyviä vointeja ja onnittelut :)
  T. Sanniska

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea loppuodotukseen! Kohta teillä on siellä pieni nyytti :) .

   Poista
  2. Onnea loppuodotukseen! Kohta teillä on siellä pieni nyytti :) .

   Poista
 4. Ihania ylläruuutisia, onnea odotukseen! Kauniita sukkia olet neulonut! Minullakin odottaa samaista Regiaa samaisesta Halpa-Hallin tarjouksesta hamstrattuna :-).

  Mistä olet muuten hankkinut nuo mallijalat? Taitavat olla aika käytevät sukkia kuvatessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Mallijalat tilasin Ebaysta, mutta en muista tarkemmin mistä sieltä. Ihan kätevät nuo on, mutta ei ehkä ihan parhaan muotoiset. Oon nähnyt jollain kauniimman muotoisia. Itse haluaisin myös vähän pidemmällä säärellä olevan, niin voisi kuvata myös polvisukkia.

   Poista
 5. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Oi, onnea ja siunausta "Yllärille" ja koko perheelle!

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...