keskiviikko 31. elokuuta 2016

Blogikoira ja vähän muutakin

No niin.. Aika surkeaksi jäi elvytysyritys :D .

Täällä sitä ollaan sairauslomalla supistusten takia. Luultavasti ollaan äitiysloman alkuun saakka. Sitä jotenkin kuvittelis, että kun on sairauslomalla eikä siis ole töitä tai mitään pakollista, niin ehtii myös neuloa koko ajan. Ja pyh! Välillä tuntuu, että sairauslomalla on rankempaa kuin töissä. Nuo kaksi nuorinta vekaraa pitää huolta siitä, etten pääse lihomaan tai ettei ääni pääse käheytymään käyttämättömyyden takia..

Kyllä sitä silti tulee aina välillä vähän heiluteltua puikkoja. Lähinnä sukkia, yksi neuletakkikin. Nyt pitäisi kai neuloa myös jotain tulevalle vauvallekkin. Neuloin jo ennen raskautta muutamat junasukat, joten sukista tuskin tulee pulaa, mutta jos vaikka saisi merinovillaisen haalarin aikaiseksi. Langat tuolla laatikossa jo odottaa, mutta inspis on kateissa. Sitä tuli aina aiemmin neulottua iltamyöhäisellä, kun lapset nukkuu. No nykyään oon aina niin poikki, että vetelen sikeitä jo melkein ennen lapsia. Kyllähän sitä nyt viimeistään kymmeneltä pitää olla kiltisti peiton alla ;) .


Ohje: Monkey by Cookie A.
Lanka: Wollmeise Twin (Grasshüpher)
Puikot: 2,5 mm Knit Pro Zing


Ohje: Junasukat hieman muunneltuna
Lanka: Gjestal Dis
Puikot: 3,5 mm Knit Pro Zing


Ohje: Make Space by Veera Välimäki
Lanka: Drops Alpaca
Puikot: 2mm tai 2,5mm (en muista enää)

Veera Välimäen neulemallit on tosi kauniita ja ohjeet selkeitä. Ostinpa sitten ohjeen tähän Make Space -takkiin ja vaikka aikaa vierähti, niin takki tuli valmiiksi ja on kyllä lempparini. Nyt raskausaikana se on tosin liian tiukka ja lyhyt. Tuo pituus vähän häiritsee muutenkin ja oon tässä miettinyt josko jaksaisin vähän purkaa ja neuloa helmaa vähän pidemmäksi. Itseni tuntien näin ei koskaan tapahdu, mutta eihän sitä tiedä jos jonain päivänä yllätän itseni.

Kuvat takista on huonoja. Niitä on otettu niin puhelimella kuin kamerallakin ja aina ne on yhtä huonoja. En tiedä mikä mättää. Nämä on otettu kameran itselaukaisijalla, joten ei senkään takia ihan onnistunut. Mutta kyllähän noista nyt edes vähän näkee millainen takki se on.Muistatteko muuten meidän blogikoira Vilman muutaman vuoden takaa? Vilmahan jouduttiin päästämään sateenkaarisilloille, mutta nyt meillä on vihdoinkin uusi blogikoira, Nappi. Nappi on keskikokoinen villakoira, joten sopii hyvin blogin teemaan ;D .

Nappi 12-viikkoisena

Nappia, meidän perheen elämää ja vähän reaaliaikaisempia kuvia neuleista voi seurailla Instasta. Instassa tulee varmasti olemaan myös kuvia neuleista, jotka eivät päädy koskaan blogiin. Tuonne on niin helppo vain räpsäistä kuvia puhelimella, kun taas blogia varten pitää avata kone ja muokata valokuvat sopivan kokoisiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...