torstai 14. helmikuuta 2008

Hyvää ystävänpäivää! This time only in Finnish


Salainen neuleystäväni muisti minua ihanalla paketilla. Vaikka olenkin vasta toipumassa mahataudista, en malttanut olla ajamatta postiin hakemaan pakettia, jonka sisältä paljastui todella kaunis virkattu kaulahuivi, Debbie Stollerin Stitch'n bitch Virkkaajan käsikirja Koukussa. Lisäksi paketista löytyi kauniita nalletarroja tytöille. Viivi-Lotta ne jo liimasi tietokoneensa näyttöön, joten en saanut niitä kuvaan. Paketti oli ihana! Kiitos valtavasti SNY:ni <3

En olekaan pitkään aikaan kirjoittanut blogiini. Oli isän hautajaiset ja lisäksi olemme sairastelleet koko perheen voimin mahatautia. Pariin päivään en ole jaksanut edes avata konetta. Kyllä tuo mahatauti saa voimat hupenemaan ihan täysin. Eilinen kului sohvalla maaten ja tänään on sitten miehen vuoro sairastaa. Jospa huomenna oltais jo kaikki terveinä.

Kiri on valmiina, mutta en ole vielä pingottanut sitä. Vielä kun senkin joskus jaksaisi tehdä. Shettis on puikoilla edelleen. Jouduin aloittaa sen alusta, kun olin jättänyt kesken enkä saanut millään selvää missä kohtaa olin menossa. Onneksi en ollut ehtinyt neuloa kovinkaan pitkästi.

Meillä on tapahtunut elämässä tosi paljon muutoksia. Isä nukkui pois, mun arki muuttui paljon kun sisko meni töihin. Ei voidakaan enää pitää seuraa toisillemme päivisin. Kaiken lisäksi päätimme luopua Sususta. Mun setä otti sen hoiviinsa. Ei meillä riittänyt enää aikaa koiralle, joten näin oli paras. Setä taas on yksineläjä, niin heistä on toisilleen seuraa.

Nyt täytyy mennä syömään. Kamala nälkä, kun en ole moneen päivään kunnolla syönyt.

3 kommenttia:

 1. Mukavaa, että pidit paketista! Pikaista toipumista koko perheelle!
  T: SNY

  VastaaPoista
 2. Leidit kaivoivat luistinmainoksia esille, ja etsivät mammalle sopivia luistimia. Varmaan täytyy lähteä luistin ostoksille ja mennä pyllähtelemään kentälle lasten iloksi ja riemuksi. Voi takapuoliparkaa jo etukäteen.

  VastaaPoista
 3. Ensimmäistä kertaa eksyin lukemaan, ihana blogi, jään seurailemaan :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...