lauantai 23. helmikuuta 2008

Tikkarivärejä


Koolasin taas tänään. Vaaleanharmaa 7 veljestä sai ylleen punaista, turkoosia ja violettia. Sanoisin että turkoosi on liikaa, mutta olkoon. Kyllä tuosta varmaan ihan kivoja sukkia saa. 100g valkoista Nallea taas muuntui 100 grammaksi kelta-lilaa lankaa. Väri ei oikein riittänyt, joten tuli tosi epätasaista jälkeä, mutta onpahan ainakin persoonallista ja tuo kelta-lila on mun mielestä tosi kivaa, vaikka välistä vilkkuukin värjäämättömiä alueita.
Yritin kaikkeni, mutta ei tuolla meidän surkealla pokkarilla saanut tallennettua lankojen herkullisia värjeä. Oikeasti ne on kirkkaampia kuin kuvassa. Tuosta kelta-lilasta tulee mieleen sellaiset vanhan ajan kierretikkarit. Namskis.

Nyt täytyy mennä laittamaan Viivi-Lotalle letit ja pienemmälle neidille juhlavaatetta niskaan. Lähdetään juhlimaan siskon tyttöjen synttäreitä :)

4 kommenttia:

 1. Hienolta näyttää vaikken mä mitään värjäämisestä ymmärräkkään. Voisko samalla systeemillä vaikka värjätä valmiin työn esim. villapaidan?

  VastaaPoista
 2. Oih mitä karkkivärejä!
  Lankojen värjäys on houkutellut jo pitkään. Nyt tekee entistä enemmän mieli loihtia kasasta ei-minkään-värisiä lankoja oikeita karamelleja. :)

  VastaaPoista
 3. mirva: Kyllä kai jotkut on valmiita vaatteitakin koolanneet.. Silloin kyllä täytyy ainakin olla tarpeeksi väriä, koska lanka imee sitä yllättävän paljon.

  Minä en uskaltais ainakaan mitään hienoa vaatetta värjätä Kool-Aidilla, koska jälki ei välttämättä oo kovinkaan tasaista eikä lopputuloksesta oikein muutenkaan voi mennä sanomaan. Värin sävy voi olla melkein mikä vain.

  elli: Minäkin kauan haaveilin koolaamisesta ennen kuin uskaltauduin kokeilemaan. Vieläkään en ihan osaa, mutta eikös se niin ole, että harjoitus tekee mestarin?

  VastaaPoista
 4. Vitsit, tuo puna-violetti-turkoosi on hieno, tätä on ehkä pakko kokeilla...

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...