tiistai 19. helmikuuta 2008

Kuvaton postaus

Jostakin syystä poden omituista neulebläähiä. Katselen lankojani, tilailen niitä lisää ja suunnittelen kaikenlaista, mutta jostain syystä puikot eivät pysy käsissä. Tänäänkin yritin jatkaa Shettistäni, mutta ei vain jaksa.. Kummallista.
Eilen kokeilin ensimmäistä kertaa elämässäni koolaamista ja olisihan se voinut onnistua paremminkin. Kaksi kerää valkoista Woolia sai uuden sävyn. Valitettavasti toisesta kerästä lähes puolet meni roskiin, koska lanka meni niin sotkuun ettei hermoni riittäneet sen selvittämiseen. Eipä tuossa kovin suurta vahinkoa tapahtunut, koska väri ei ole oikein mieleinen. Kummallinen pastellisävyinen sekamelska. Turkoosia, vaaleanpunaista, valkoista.. Muistelisin että joskus kauan aikaa sitten pätkävärjättyä Nallea löytyi lähes samansävyisenä. Koolaaminen oli kuitenkin niin mukavaa puuhaa, että tilasin Tapion kaupasta lisää matskua. Tosi kiva juttu, että Tapion kaupasta saa nykyään Kool-Aideja.

Päätin muuten etten sittenkään jaksa enää kirjoittaa blogiani englanniksi. Tuskin täällä edes käy väkeä ulkomailta. En vaan jaksa keskittyä miettimään jokaista sanaa enkuksi ja jokaisen postauksen jälkeen oikein hävettää lukea omaa tekstiään kun huomaa miljoona virhettä. En ole koskaan ollut varustettu hyvällä kielipäällä.

Mies on veljensä kanssa saunomassa. Minä odottelen koska tulee mun vuoro kiivetä lauteille. Laitoin juuri patonkia uuniin. Tuli niin nälkä. Tuntuu, että nykyään on nälkä koko ajan. Juuri söin ison kasan maissinaksuja ja join lasillisen piimää. Sitä tekee mieli tosi usein. Välillä mietin että onkohan tytöille tulossa pikkusisko tai -veli, mutta tuskinpa.. Enpä vastaankaan laittaisi, jos sellainen ilmoittaisi tulostaan, mutta toisaalta noissa kahdessakin on tällä hetkellä hommaa riittämiin. Pienempi neiti on innostunut kun pääsee liikkumaan pitkin poikin ja välillä löydänkin sen vessasta, kylpyhuoneesta tai makkarista oven takaa. Siellä se aina istua möllöttää ja tutkii tyytyväisenä minun tai Viivi-Lotan vaatekaappia. Levittää kaikki sukat pitkin lattioita. Tänään oli vuorossa keittiön alakaappi. Onneksi siellä on vain muoviastioita.

Täytyisi kai ottaa itseään niskasta kiinni ja neuloa tuo Shettis loppuun. Saisin edes jotakin punertavaa esiteltävää Project Spectrumin kunniaksi. Kauppareissulla tutkin punaisia Wooleja. Löytyi merinoisenakin. Ehkäpä poikkean huomenna hakemaan ne pois.

6 kommenttia:

  1. Mäkin vähän pelkään hyvinki pastellisävyistä lopputulosta kun koolaideilla aion joku päivä värjätä.

    Ehkä jos värjäis jonkun muun väristä lankaa ku valkosta, sais vähän enemmän murrettuja sävyjä.

    VastaaPoista
  2. Harmaata lankaa värjätessä sävyistä tulee murretumpia.

    VastaaPoista
  3. Voimia sinnepäin! Välillä on hyvä ihan luvalla pitää taukoa ja keskittyä vaan suunnittelemaan. Tärkeintä kai, ettei harrastuksesta ota turhia paineita, että pitäisi ja pitäisi..

    VastaaPoista
  4. Joskus elämä tuntuu juuri tuolta ja silloin on tosiaan hyvä vain hengähtää. Kevät kolkuttelee jo ovella, piristäviä auringonsäteitä siihenkin suuntaan. :)

    VastaaPoista
  5. Välillä on tosiaan sellasta,että ei oikein nappaa:)

    Mua taas huvittais,mutta aika on rajallista.Pitäisi alkaa pakkaamaankin...:)Ihana päästä muuttamaan,vaikka se onkin rankkaa...

    VastaaPoista
  6. Mäkin jätin taannoin ton englanninkielen pois, kun huomasin että se kääntämisen vaiva vaikuttaa kirjoitteluintoonkin. Jotenkin oma suomikin muuttui kökömmäksi, kun mietti miten sanoa sama asia käännöksessä englanniksi.

    Kiitos Tapion kauppa-vinkistä, en tiennytkään että sieltä saa noita koolaideja :) Josko innostuis kokeilemaan, tähänastiset värjäyskokeilut olen suorittanut elintarvikeväreillä.

    VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...