perjantai 1. helmikuuta 2008

Se on taas perjantai / It's Friday again

Suuri kiitos kaikille kommentoijille osan otosta <3
Elämä jatkuu, samoin bloggaus.
Thanks to everyone for sympathy.Life goes on and se does my blogging.

Valitettavasti tästä postauksesta tulee kuvaton. Kameran akku on taas kerran loppu eikä valokaan riittäisi mitään kuvaamaan. Eipä minulla täällä mitään valmistakaan ole. Kiri on edennyt ihan mukavasti, mutta en ole sitä hetkeen neulonut. Aloitin nimittäin Nelli-Marialle villajakkua Erika Knightin Neuleita kullannupulle -kirjan ohjeella. Takakappale on valmis ja toinen etukappale melkein valmiina. Jouduin vain jättää tuon jakunkin hetkeksi tauolle, koska virkkaan ensin äidille hautajaishuivin. Koska aikaa ei ole mitenkään paljoa, teen huivin salomonin solmuilla. Lankana on musta Novita Nalle, kun en täältä parempaakaan tähän hätään löytänyt. Ihmettelen suuresti kuinka niin moni tykkää neuloa Nallesta. Mun mielestä ainakin tuon mustan Nallen kierteet on kamalan löyhät ja tuntuu että lanka purkaantuu koko ajan. En tykkää yhtään.
Tuo Neuleita kullannupuille on muuten aivan ihana kirja. Voisin neuloa lähes kaikki siellä olevat vaatteet ja haluaisin ehdottomasti tuon omaksi. Katselin, että AdLibriksessa se taisi olla alennuksessa alle kympillä, mutta ei mun kannata tilata, kun ei ole mitään muuta tilaamista sieltä.

I'm so sorry but there is no picture in this post. The battery of my cam is empty again. I don't have any finished knitting. Kiri is still unfinished. I started to knit a little woolen jacket to Nelli-Maria. The pattern is from Erika Knight's Simple Knits for Cherished Babies. It is very nice book. I want to get my own.

Odottelen täällä putkimiestä. Lupasi alkuviikosta, että tulee tällä viikolla. Periaatteessa tänään on siis viimeinen päivä tulla. Epäilyttää.. Eivät ole ennenkään tulleet silloin kun lupaavat. Putkimiestähän on odotettu jo todella todella kauan ja tympii kun kaikki on muuten valmista, mutta ei voida vielä pestä pyykkejämme tai käydä suihkussa, koska vettä ei tule. Hankalaa kun on pieniä lapsia.

I am still waiting plumber. He promised to come this week so it is last day when they can come. It is irritating that they never come when they promise. We have beautiful new bathroom and sauna but we can't shower or wash the laundry because we have no water in bathroom. It is quite difficult because we have little children.

Nyt haen kahvia ja rentoudun hetken blogeja lueskellen.
Now I will enjoy reading blogs and drinking coffee.

1 kommentti:

  1. marja(Lankaa ja sympatiaa)1. helmikuuta 2008 klo 12.25

    Miten sattuikin!Mä tilasin juuri tammikuussa AdLibrikseltä tuo kirjan.Kun sai ilman postikuluja noin halvalla....Vähän mietin jo palauttamistakin,kun tuntui,et ohjeiden langat on niin erikoisia.Mutta jos niitä korvais jollain vastaavan vahvuisella?!Muuten aivan ihana kirja.Kauniita kuvia jne...Kai mä sen pidän:)

    VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...