tiistai 5. elokuuta 2008

Kiirus


Nyt on sitten olympianeule päätetty. Törmäsin blogikierroksella kramoxin blogissa aivan ihanaan huivimalliin. Niinpä olympiapuikoille hyppää North Roë Shawl . Lankana toimii jo kauan hyllyssä pölyttynyt Drops Vivaldi. Vihdoinkin saan Vivaldit käytettyä. Niin ohut mohair on odotellut pitkään sopivaa neuletta ja jotenkin näkisin tuon North Roën juuri sopivan ilmavana ja ohuena neuleena. Siitäpä saankin sitten kauan suunnittelemani juhlahuivin.

Huivivaihdon paritkin on nyt sitten jaettu. Odotan jo kovasti että pääsen neulomaan huivia, vaikka kiirettä taitaa pitää. Saattaa olla että neulon kuitenkin ensin olympianeuleen pois alta ja aloitan vasta sitten huivin neulomisen. En ehkä jaksa kahta huivia samaan aikaan neuloa. Tai sitten jaksan..

Nyt ei pysty kirjoittaa enempää. Taidan mennä tekemään ruokaa kun nuo kaksi vipeltäjää alkavat näyttämään merkkejä ruoan tarpeesta.

2 kommenttia:

  1. Minäkin jossain blogissa törmäsin samaiseen malliin ja tulostin sen. Kauniilta ja köykäiseltä näytti, joten ehkä seuraavaksi puikoille.

    VastaaPoista
  2. Blogissani on sinulle tunnustus.

    VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...