lauantai 9. elokuuta 2008

Paikoillanne, valmiit, hep!

No nyt on sitten Neuleolympialaiset alkaneet ja North Roë on siis päässyt puikoille. Yllätyin Vivaldista. Se on oikeastaan aika kivaa neulottavaa, vaikka ohutta ja pörröistä onkin. Vielä ei ole tullut ongelmia sen kanssa, mutta eipä tuota huivia ole vielä neulottukaan kuin vähän reilun yhden kaavion verran. Ohjekin on mukavan helppo ja toistot jää aika hyvin mieleen. Noin ohut lanka vaan tarkoittaa sitä etten pahemmin pysty neuloa telkkua katsellessa. Olympialaisia sieltä ei tulisi muutenkaan katsottua, mutta jotain muuta kyllä.

Malli: oma
Lanka: Zitron Loft
Puikot: 4mm pyröt


On mulla muuten jotain valmistunuttakin. Muutama päivä sitten sain valmiiksi jonkin aikaa neulekorissa marinoituneet merinoiset vaippahousut. Vyötäröstä tuli vähän liian matala. Mietinkin, että pitäisikö neuloa siihen vähän lisää korkeutta näin jälkikäteen. Ei vaan huvittaisi ottaa jo kerran valmistunutta työtä takas puikoille. Ehkä ne menee noinkin, kunhan vaan saan kiinnitetyksi vyötärökuminauhan.


Huivivaihdon huivikin pääsi jo puikoille. Tällä kertaa puikoilla on siis myös 100% alpakkaa ja siitähän käteni pitävät. On niin ihanan pehmeää villalankojen jälkeen. Muuta en sitten huivivaihdon huivista vielä paljastakaan ;) .

Nyt menen valmistamaan nakkikastiketta. Naapurin tyttö on esikoisen luona leikkimässä ja täytyisi antaa niille murua rinnan alle.

Ps. Kiitos Johku tunnustuksesta! Tällä kertaa en laita tätä eteenpäin.

4 kommenttia:

  1. Kivannäköset sivut... Käytät hianon värisiä lahkoja :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kisu kehuista =) Se on meidän pieni ilopilleri terävine kynsineen =)

    VastaaPoista
  3. Ensivisiitillä blogissasi. Huivista tulee varmasti kaunis, ainakin lanka on ihanan väristä.

    VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...