perjantai 22. elokuuta 2008

Talvi on jo kulman takana...... joten neuloin esikoiselle Jengasta myssyn. Kuopukselle on puikoilla samasta langasta vähän erilainen. Tuohon esikoisen myssyyn en ole ihan tyytyväinen. Kavennukset olisi saanut tehdä vähän aikaisemmin ja tiheämmin, mutta tyttö tykkää ja sehän on pääasia. Minä en olisi kehdannut tuota myssyä edes täällä näyttää, mutta tyttö välttämättä halusi (se katselee joka päivä mun blogin kuvia). Jengoista osa on serkulta saamiani ja osa Tapion kaupasta kaupanpäällisiä. Kolme kerää niitä on yhteensä ja ajattelin neuloa niistä pipoja ja kaulahuiveja tytöille, kun ne kerta räikeästä tykkää. Ihan miellyttävän tuntuista lankaa neulottuna, mutta ei kivaa neuloa. Valtavilla haloilla piti vääntää ja nyt on ranteet hellinä. En olekaan muuten ennen neulonut Jengasta. Erittäin harvoin ostan paksuja lankoja, mutta onhan niiden neulominen ihan mukavaa vaihtelua huivilankojen jälkeen. Tulee nopeasti valmista :) .

Oon taas seikkaillut Ravelryssä ja muuallakin netissä ja ihan valtavasti on tullut joululahjaideoita. En vaan mitenkään jaksa/ehdi/osaa niitä kaikkia neuloa, enkä edes muista mitä kaikkia ohjeita olen ladannut koneelle. Täytyisi joku ilta käydä ne läpi ja päättää mitä neulon kenellekkin. Sehän ainakin on selvää, että tänä jouluna meiltä lähtee paljon pehmeitä paketteja.

Nyt täytyy lähteä tekemään tytöille sapuskaa.

1 kommentti:

  1. Kyselit blogissani vyyhdinpuiden ja kerijälaitteen ostopaikkaa. Secretwoolista päädyin ne hankkimaan, tosin itsekin katselin noita Piikkopirran vastaavia. Varmaan aika samanlaiset/-laatuiset. Piikkopirran hinta on n. 10 e halvempi.

    On muuten ihanan helppoa keriminen noilla! Heti kokeeksi, kun olin saanut viritettyä ne käyttövalmiiksi kerin 600 g lankaa ihan vaan siitä ilosta että se oli niin helppoa ja nopeaa :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...